Sorokins: Sajūtas pēc debijas ir lieliskas, esmu pat mazliet apreibis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolists Ruslans Sorokins pēc debijas olimpiskajās spēlēs sacījis, ka pirmajā mačā galvenais uzdevums bija nospēlēt savā līmenī.

«Apollo» jau ziņoja, ka Latvijas duets Aleksandrs Samoilivs/Ruslans Sorokins šodien olimpiskajās spēlēs uzsāka grupu turnīru un pirmajā mačā ar 16. numuru izliktais Latvijas pāris ar ar 2-1 (12:21, 21:15, 15:12) pārspēja Gregoršu Fijaleku un Mariušu Prudelu no Polijas (9.).

«Sajūtas pēc olimpiskās debijas ir lieliskas, esmu pat mazliet apreibis. Ir ļoti labi,» sarunā ar «Latvijas Avīzi» izteicies sportists.

«Pirmajā setā bija par daudz emociju – lielais stadions, olimpiskā debija. Tas traucēja, bija mazliet jānomierinās un izdevās. Tas bija rakstura jautājums, jo meistarības mums netrūkst. Pēdējās divās savstarpējās spēlēs viņiem bijām zaudējuši, taču tas bija sen. Galvenais bija nospēlēt savā līmenī – ja to izdarām, varam cīnīties ar jebkuru pretinieku.»

«Par oponentiem nedomājam pirms spēles, mača laikā iztaustām, kas ir kas. Atklāšanas ceremoniju abi skatījāmies tribīnēs. Pēdējā brīdī nolēmām, ka es neiešu – noziedoju un ir rezultāts. Arī tribīnēs dabūjām pozitīvas emocijas. Pusdivpadsmitos jau bijām gultā,» pastāstīja volejbolists.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu