H&M pirmā veikala durvis Rīgā vērs septembrī

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: alex.ch, CC Licence

Pirmo Zviedrijas apģērbu mazumtirdzniecības kompānijas «Hennes and Mauritz» (H&M) veikalu Rīgā atklās 15.septembrī, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja H&M pārstāve Tīna Mietinena.

Pirmais H&M veikals tiks atklāts tirdzniecības centrā «Galerija Centrs». Veikala platība būs aptuveni 2000 kvadrātmetru. Šis mazumtirdzniecības veikals aizņems trīs stāvus.

Pēc pirmā veikala atvēršanas «Galerijā Centrs» H&M savu darbību Latvijā paplašinās, un jau šī gada rudenī Rīgā tiks atvērts arī otrs H&M veikals - tirdzniecības parkā «Alfa».

H&M vadītāja Somijas un Latvijas reģionā Marika Pīko sacīja, ka H&M veikala piedāvājumā būs plašs jaunāko un modernāko apģērbu klāsts par pieejamām cenām, neliekot pircējiem izvēlēties starp kvalitāti, dizainu un stilu.

Jau ziņots, ka H&M daudzstāvu veikalu izveidei Rīgas tirdzniecības centros «Alfa» un «Galerija Centrs» plānots investēt aptuveni piecus miljonus eiro (3,5 miljonus latu).

H&M nodibinājusi Latvijas meitasuzņēmumu, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas «Lursoft» informācija.

Uzņēmuma nosaukums būs SIA «H&M Hennes&Mauritz». Tā daļas pilnībā pieder Zviedrijas H&M.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu