Samoilovs: Lai Pļaviņš/Šmēdiņš uzvarētu nīderlandiešus, jāpaveic brīnums

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Lai Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš Londonas olimpisko spēļu turnīra cīņā pieveiktu Nīderlandes duetu Rihardu Šuilu/Reinderu Numerdoru, viņiem ir jāpaveic diezgan liels brīnums, uzskata Aleksandrs Samoilovs.

Kā atzina Samoilovs, šo duetu ne reizi nav pieveikuši ne viņš ar Ruslanu Sorokinu, ne Pļaviņš/Šmēdiņš.

«Viņiem ir jāparāda brīnums, jo nevienam no mums viņus līdz šim nav izdevies uzvarēt. Tas ir neērts pretinieks abiem pāriem,» izteicās Samoilovs. «Viņiem ir jāizdomā kaut kas oriģināls.»

Visi Latvijas pludmales volejbolisti Londonas Olimpiādē dzīvo kopā lielā dzīvoklī ar istabiņām un arī kopā atpūšas.

«Mums ir televizors, kurā rāda tikai olimpiskās spēles. Visvairāk skatāmies basketbolu, zāles volejbolu un pludmales volejbolu,» pastāstīja Samoilovs. «Nezinu, vai tas ir labi, ka skatāmies konkurentus, bet esam redzējuši visas mūsu abu konkurentu spēles. Interesanti šādi vērot.»

Kā ziņots, Pļaviņš/Šmēdiņš apakšgrupu turnīra pirmajā mačā ar 2-1 (19:21, 23:21, 15:9) uzvarēja vāciešus Kaju Matisiku/Jonatanu Erdmanu, bet pēc tam ar 2-0 (21:14, 21:16) pieveica Igoru Ernandesu un Hesusu Viljafanji no Venecuēlas. Tikmēr Šuils/Numerdors pirmajā cīņā ar 2-1 (21:18, 17:21, 15:10) pieveica Venecuēlas sportistus, bet otrajā mačā ar 2-0 (21:9, 21:16) apspēlēja vāciešus.

E apakšgrupā pašlaik gan Latvijas, gan Nīderlandes duetiem ir pa divām uzvarām un abi jau garantējuši vietu astotdaļfinālā, bet savstarpējā mačā ceturtdien tiks izšķirts apakšgrupas uzvarētājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu