Samoilovs: Ja Pļaviņš tā turpinās spēlēt aizsardzībā, viss var notikt

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Skatoties kā Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš spēlē Londonas olimpisko spēļu turnīrā, droši var cerēt, ka viņi uzvarēs brazīliešus Elisonu Čeruti/Emanuelu Regu, par latviešu pludmales volejbolistu izredzēm šovakar paredzētajā pusfināla mačā sarunā ar aģentūru LETA izteicās cits Latvijas pludmales volejbolists Aleksandrs Samoilovs.

Kā ziņots, Pļaviņš/Šmēdiņš, kuri sacensībās izlikti ar 17. numuru, ceturtdaļfinālā pirmdien ar 2-1 (19:21, 21:18 un 15:11) uzvarēja spēcīgos amerikāņus Džeikobu Gibu/Šonu Rozentālu, kuri bija izlikti ar augsto 4. numuru.

Tikmēr ar pirmo numuru izliktie Elisons/Emanuels ceturtdaļfināla cīņā ar 2-1 (21:17, 16:21 un 17:15) pārspēja poļus Gžegožu Fijaleku un Mariušu Prudelu, kuri bija izlikti ar devīto numuru.

«Kā vakar redzējām, visi turnīrā palikušie pludmales volejbolisti ir spēkos līdzīgi - poļi bija pussoli no uzvaras pār brazīliešiem, bet Mārtiņš un Jānis apspēlēja amerikāņus,» norāda Samoilovs. «Pie labas spēles katrs var uzvarēt katru. Redzot, kā Mārtiņš un Jānis spēlē šajā turnīrā, var droši cerēt, ka viņi izcīnīs uzvaru. Ja Pļaviņš tā turpinās spēlēt aizsardzībā, tad tiešām viss var notikt.»

Pļaviņa/Šmēdiņa treneris Aigars Birzulis izteicies, ka Brazīlijas duets latviešiem ir parocīgāki pretinieki par tehniskajiem poļiem, bet Samoilovs to apšaubīja. «Poļiem pret latviešiem ir kompleksi, bet brazīlieši paliek brazīlieši un Emanuels paliek Emanuels.»

Samoilovs pastāstīja arī pāris interesantus faktus. «Elisonam ir iesauka mamuts un tas viņam uztetovēts uz vēdera, bet Emanuels vienkārši ir pasaules labākais pludmales volejbolists.»

Pats Samoilovs atzina, ka nezina, vai ies uz stadionu, jo pašam pēc sava starta iestājies nogurumus, tomēr par Pļaviņu/Šmēdiņu viņš šā vai tā stingri turēs īkšķus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu