Autonomas sāk iepirkt hibrīdautomašīnas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Viens no vadošajiem autonomas uzņēmumiem pasaulē - britu kompānija «Europcar» - turpina investīcijas ilgtspējīga autoparka izveidē. Ņemot vērā klientu arvien pieaugošo interesi par videi draudzīgiem automobiļiem, nomai piedāvāto auto klāstu uzņēmums papildinājis ar 100 jaunām «Toyota Yaris Hybrid» automašīnām.

Londonas teritorijā šie auto tiks reģistrēti kā videi draudzīgi un saņems «zaļā transportlīdzekļa» nodokļa atlaidi (Green Vehicle Discount (GVD)), kas būs īpaši izdevīga salīdzinot ar «sastrēgumu nodevas» (Congestion Charge) jaunajiem noteikumiem, ko Londonā paredzēts ieviest šī gada laikā. Ar CO2 emisijas apjomu sākot no 79 g/km, «Yaris Hybrid» piedāvās klientiem pārvietošanos bez sastrēgumu nodevas maksāšanas, samazinās auto ekspluatācijas izmaksas un karbona «nospiedumu» vidē. Jauno «Yaris Hybrid» būs iespējams rezervēt un atkarībā no pieejamības iegūt nomā jebkurā no Lielbritānijas Europcar birojiem.

«Toyota Yaris Hybrid» ir lielisks papildinājums mūsu arvien augošajam hibrīdautomašīnu parkam. Tas ir pirmais modelis, kas reģistrēts kā GVD un mums nebūs jāraizējas par jaunajiem «sastrēgumu nodevas» noteikumiem,» sacīja Kens Makkals (Ken McCall), «Europcar UK Group» izpilddirektors. Viņš arī paskaidroja, ka jaunais GDV limits nosaka, ka automašīnas izmešu apjomam jābūt līdz 80 g/km, bet «Yaris Hybrid» rādītāji ir zemāki. «Tādējādi mēs palīdzēsim saviem klientiem ne tikai samazināt viņu brauciena izmaksas, bet arī piedāvāsim izvēlēties videi draudzīgāku pārvietošanās veidu,» turpināja Makkals.

Jaunais «Toyota Yaris Hybrid» ir pirmais B-segmenta auto Eiropā, kas piedāvā pilnā hibrīddzinēja tehnoloģiju un, pateicoties pārdomātajam akumulatoru izvietojumam, nav samazināta auto ietilpība. Elektrodzinēja izmantošana ir īpaši piemērota braukšanai pilsētas apstākļos, turklāt tas piedāvā klusu, vienmērīgu pārvietošanos un CO2 izmešu apjoms ir nulle.

Kā norādīja Evans Šeperds (Ewan Shepherd), «Toyota Fleet» ģenerāldirektors, «Toyota» ir pasaules līderis un pionieris hibrīda tehnoloģiju izmantošanā. «Yaris Hybrid» ļauj mums vēl vairāk iepazīt šīs tehnoloģijas. «Europcar», izvēloties paplašināt savu autoparku ar šīm automašīnām, piedāvā saviem klientiem arvien plašāk iepazīt hibrīdu priekšrocības.»

«Arvien pieaugošās degvielas izmaksas liek domāt par alternatīviem transportlīdzekļiem, un mēs redzam, kā palielinās pieprasījums pēc elektro un hibrīdautomašīnām. Izvēloties «Yaris Hybrid» mēs demonstrējam savu uzticību zaļākām tehnoloģijām, kas nepieciešamas arī mūsu klientiem,» papildināja Makkals.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu