Šodienas redaktors:
Eva Gaigalniece
Iesūti ziņu!

Apgāztā ābolkūka

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: http://www.flickr.com/photos/quiteadept/

Nepieciešams:

āboli
6 olas
6 ēdamkarotes miltu
6 ēdamkarotes cukura
1 ēdamkarote vaniļas cukura
kanēlis
cukurs pārkaisīšanai

Nepieciešams:

Ābolus nomizo, sagriež šķēlītēs. Cepampannu izklāj ar cepampapīru, uz tā liek ābolu šķēlītes. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru un vaniļas cukuru, pieliek miltus. Olbaltumus saputo stingrās putās, pieliek mīklai. Mīkllu lej uz āboliem, cep 190 grādos 15 minūtes (gatavību pārbauda ar kociņu). Gatavu kūku apgriež ar āboliem uz augšu, pārkaisa ar kanēli un cukuru.

Komentāri
Nepalaid garām
Uz augšu