Vanesa Paradī nevēlas runāt par šķiršanos no Džonija Depa

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scnapix

Franču dziedātāja un aktrise Vanesa Paradī pēc šķiršanās no ilggadējā drauga Džonija Depa nevēlas runāt par savām jūtām, norādot, ka nav patīkami redzēt, kā citi pelna naudu no tavām sāpēm, vēsta žurnāls «People». 

«Es nevēlos runāt par viņu,» intervijā žurnālam «Elle» paziņoja Paradī, atsakoties plašāk runāt par Depu un viņu šķiršanos.

«Kurš teicis, ka māksliniekiem ir jāpārdod sava dvēsele, jāizpauž viss par sevi?» reklamējot savu jaunāko filmu «Cornouaille», jautāja Paradī.

«Mans pienākums ir reklamēt šo filmu un manus albumus, bet vai varat iedomāties, kāda ir sajūta, kad cilvēki taisa biznesu no tavām sāpēm,» jautāja 39 gadus vecā aktrise un dziedātāju, kurai ar Depu ir divi kopīgi bērni - 14 gadus vecā Lilija Rouza un desmit gadus vecais Džeks.

Intervijā žurnālam «Elle» Paradī atzina, ka viņai nav receptes, kā būt laimīgai, bet norādīja, ka, viņasprāt, dzinējspēks ir vēlme.

Cilvēkam nav jājūtas saistītam, piespiestam vai sevi jāatkārto.

«Man, piemēram, riebjas, kad kāds saka: «Ir jāstrādā, lai būtu pāris». (..) Nē, tev ir jāvēlas tur būt,» uzsvēra Paradī.

«Un, kas attiecas uz mani, es vēlos būt tieši tur, kur esmu,» viņa piebilda.

Deps ar franču aktrisi un dziedātāju iepazinās 1998.gadā, kad kopīgi filmējās 1999.gadā iznākušajai Romāna Polaņska filmai «The Ninth Gate» («Devītie vārti»).

Deps un Paradī tā arī nekad neapprecējās, bet viņu attiecības ilga 14 gadus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu