Žans Klods van Damme atzīstas mīlas romānā ar Kailiju Minogu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

 Asa sižeta filmu aktieris Žans Klods van Damme atzinies, ka deviņdesmitajos gados viņam bijis mīlas romāns ar popzvaigzni Kailiju Minogu. 

Van Damme sniedzis interviju laikrakstam «The Guardian», reklamējot savu jauno filmu «Expendables 2». Intervijā viņš sākotnēji liedzās, bet tomēr atzinās, ka 1994.gada filmas «Street Fighter» uzņemšanas laikā viņam bijis romāns ar Minogu, kas arī piedalījās kinolentē.

«Jums vajadzētu prasīt viņai. Viņai ir labāka atmiņa. Es esmu 51 gadu vecs, ziniet, cik daudzas reizes man sita pa seju filmā «The Expendables»? Nē. Nē. Nē,» atbildē uz jautājumu par Minogu sākotnēji sacīja aktieris.

Pēc brīža van Damme tomēr atzinās, ka filmēšanas laikā Taizemē viņiem bijis mīlas romāns. «Un teiksim, ka tas tiešām notika. Nu un? Kas vēlas zināt? Jā. Labi. Jā. Jā. Jā. Tas notika. Es biju Taizemē un mums bija romāns,» sacīja van Damme.

«Saldi skūpsti, skaista mīlēšanās. Būtu nenormāli, ja mums nebūtu bijis romāns. Viņa ir tik skaista un viņa bija manu acu priekšā katru dienu ar skaistu smaidu, simpātiska, tik apburoša un viņa neuzvedās kā liela zvaigzne,» savās atmiņās dalījās aktieris.

«Es Taizemi labi pazinu, tāpēc es viņai izrādīju savu Taizemi. Viņa ir lieliska dāma,» piebilda van Damme.

Intervijā aktieris arī pauda pateicību Silvestram Stalonem par uzaicinājumu piedalīties filmā «Expendables 2», cerot, ka tā viņam palīdzēs atjaunot panīkušo kinokarjeru.

Stalone kinolentē sapulcinājis virkni aizgājušo gadu asa sižeta filmu aktierus, kā Arnoldu Švarcenegeru, Džetu Lī, Dolfu Lingrēnu un Čaku Norisu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu