Izdari sirdsdarbu – adoptē suni vai kaķi (7)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.flickr.com

Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmes darbinieki un tās iemītnieki lūdz visu labo cilvēku un dzīvnieku draugu palīdzību. Patversmes dzīvnieki ļoti gaida savus pazaudētos vai jaunus saimniekus. Aicinām apdomāt un izlemt pozitīvi un atbildīgi par kāda patversmes dzīvnieciņa adopciju, dāvājot tam dzīvību, mājas sajūtu un draudzību.

Rīgas pilsēta apmaksā un nodrošina ikviena pamesta vai noklīduša dzīvnieka uzturēšanu patversmē 14 dienas. Šīs divas nedēļas paskrien ātri, bet daudziem patversmes iemītniekiem ar saimnieku atrašanu nepaveicas. Ja esat izlēmis dot kādam nelaimē nokļuvušajam patvērumu, brauciet uz Līčiem un no lielā suņu un kaķu pulka (http://www.ulubele.org/lv/rigas-pilsetas-dzivnieku-patversme/par-rigas-pilsetas-dzivnieku-patversmi/) noteikti atradīsiet sev draugu uz mūžu.

Lai kaut cik uzlabotu dzīvnieku turēšanas apstākļus patversmē, tās apsaimniekotājs biedrība „Dzīvnieku pansija Ulubele” sācis patversmes labiekārtošanu, izveidojot jaunus voljērus un pastaigu laukumus. Patversmei joprojām ļoti nepieciešamas avīzes, tīras lupatas, segas, dzīvnieku barība, rotaļlietas u.c.

Ja esat izlēmis kādu no dzīvnieciņiem adoptēt, bet jums nav iespējas atbraukt tam pakaļ, biedrība „Dzīvnieku pansija Ulubele” nodrošinās, ka Jūsu jaunais draugs tiek nogādāts uz savām jaunajām mājām jebkurā Latvijas nostūrī.

Rīgas pilsētas dzīvnieku patversme atrodas netālu no Rīgas, Stopiņu novada Līčos.

Interesēties pa tel. 20203333, 27803333.

Aicina ziedot

LV 97 HABA 0551 0283 5389 3

Biedrība „Dzīvnieku pansija Ulubele”

„Jaunsalenieki”, Salaspils pilsēta, LV-2121

PVN Reģ.Nr. LV 40008095993

Ziedojuma mērķī lūdzu norādiet to, ko tieši Jūs vēlaties atbalstīt:

- Ziedojums Rīgas pilsētas patversmes labiekārtošanai;

- Ziedojums dzīvnieka uzturēšanai virs 14 dienām;

- Ziedojums suņu āra voljēru labiekārtošanai;

- Ziedojums.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu