Kanalizācijas akā iekrīt suns (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Vakar kādai jelgavniecei Ganību ielā atvērtā kanalizācijas akā iekritis viņas sunītis, bet Vaļņu ielā aizdomīgi vīri demontējuši neapdzīvotu ēku. Jelgavas Pašvaldības policijas medicīniskajā atskurbtuvē pagājušajā diennaktī ievietotas sešas personas.

Jelgavas Pašvaldības policijas priekšnieka palīdze sabiedrisko attiecību un juridiskajos jautājumos Sandra Reksce informē, ka 27.janvāra vakarā Ganību ielā, pie veikala MNL kanalizācijas akā bija iekritis kādas sievietes suns. Policijas izsaucēja norādīja uz aku, kurai nebija vāka. Aka tika nofotografēta, un par notikušo ziņots «Jelgavas ūdens» avārijas dienestam.

Savukārt Vaļņu ielā aizdomīgas personas kaut ko krāvušas automašīnā. Izsaukumā konstatēts, ka vīrietis lauž dēļus no izdemolētas, neapdzīvotas ēkas, kā arī vīrietim konstatēts neizciests administratīvais arests. Vīrietis nogādāts Valsts policijā.

Bērzu ceļā izcēlies kaimiņu konflikts, jo kāds vīrs metis uz kaimiņa automašīnu nezināmu priekšmetu. Konflikts bija atrisināts uz vietas, pirms policijas darbinieku ierašanās

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu