Otrdienas horoskops: 10. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops otrdienai, 10. jūlijam.

AUNS Zvaigznes iesaka atlikt lietišķās pārrunas, nopietnos pienākumus un nedaudz paskatīties uz notiekošo no malas. Iespējams, šāda pozīcija ļaus daudz skaidrāk saprast notiekošā likumsakarības, patiesos iemeslus.

VĒRSIS Ja vien spēsi neuztraukties par ikdienišķām nebūšanām un vienkārši meklēt risinājumus problēmām, ar kurām saskaries, tad tu ātri vien pamanīsi, ka lietas dzīvē patiesībā iet uz augšu, uzlabojas!

DVĪŅI Apkārtējiem var nepatikt tavs pārlieku vaļsirdīgais runasveids, taču tu neliksies traucēts, paudīsi savas domas kā līdz šim un iedrošināsi to darīt arī citus. Labāk sapratīsies ar radoša tipa personībām.

VĒZIS Vari kļūt nedaudz nomākts un nevēlēsies, lai kāds jaucas tavā dzīvē ar saviem padomiem. Taču šoreiz tieši apkārtējie zinās, kā tevi iepriecināt, kā padarīt možāku un atvērtāku nākotnes notikumiem.

LAUVA Ne visos jautājumos būsi lietpratējs, tomēr izturēsies gana pašpārliecināti, pat kareivīgi. Taču, ja sāksi runāt par lietām, kuras nepārzini, ātri vien vari iedragāt savu profesionālo reputāciju.

JAUNAVA Šis ir brīdis, kad izlēmīgākie Jaunavas zīmes pārstāvji var nolemt īstenot ambiciozus plānus, uzdrošināties darīt dzīvē to, ko patiesi vēlas. Mīļotais cilvēks pratīs tevi atbalstīt, sniegt vērtīgus padomus.

SVARI Nāksies vien atlocīt piedurknes un ķerties klāt jauniem darbiem. Esi drošs, tavas pūles jau tuvākajā nākotnē attaisnosies. Tev padosies visu veidu analītiskie pienākumi, pētnieciskais darbs, informācijas apstrāde.

SKORPIONS Dienas pirmajā pusē būtu vēlams nesteigties ar svarīgu lēmumu pieņemšanu, lai cik akūti tie arī būtu. Pēcpusdienā tava nostāja būs daudz skaidrāka, nosvērtāka, tad arī vari teikt galavārdu!

STRĒLNIEKS Šodien attiecību lietās var iestāties zināma krīze. Centies radušās neskaidrības vispirms izrunāt ar mīļoto un šoreiz vairāk ņemt vērā partnera norādes, ieteikumus! Darbā viss ritēs savu gaitu.

MEŽĀZIS Var nākties saskarties ar pagātnē pieļautās kļūdas sekām, labot nepilnības. Tu nebaidīsies uzņemties atbildību, kas radīs cieņu apkārtējo vidū. Centies visām lietām pieiet racionāli, neļauties grūtsirdībai.

ŪDENSVĪRS Tava straujā, neprognozējama rīcība apkārtējiem var šķist. maigi sakot, dīvaina. Labāk apvaldi sev piemītošo ekscentriskumu un esi nedaudz neuzkrītošāks, askētiskāks. Vakaru velti mīļotajam cilvēkam.

ZIVIS Priekšniecība var nebūt īsti omā un tādējādi uzkraut kādu lieku darbu. Neuztraucies, bosa nelāgā oma pāries un jauniegūtie pienākumi tiks novelti no taviem pleciem. Kādai Zivij var paveikties loterijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu