Drosmīgs suņuks izglābj saimnieci no čūskas

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums/Facebook

Labradora kucēns vārdā Tods izglābis savu saimnieci no klaburčūskas kodiena. Amerikāniete Pola Godvina esot devusies ikdienišķajā rīta pastaigā ar suni, taču šis rīts iesācies pavisam satraucoši - Pola gandrīz uzkāpa klaburčūskai, tā ne pa jokam sadusmojās un metās kampt gājējai kājās. Tomēr, pirms čūska bija paspējusi iecirst zobus sievietes kājā, viņas suņuks Tods varonīgi izlēca priekšā Polas kājai, saņemdams čūskas kodienu purniņā.

ASV Arizonas štata iedzīvotāja Pola Godvina savā Facebook profilā dalījusies ar sirdi aizkustinošu stāstu par suņa drošsirdību. Piektdienas rītā Pola devās ikrīta pastaigā ar suni - viss noritēja kā ierasts, taču šajā reizē saimniece uzkāpa čūskai, kas aizstāvoties metusies kost kājā. Tajā mirklī kucēns Tods izlēca priekšā, lai pasargātu saimnieci, un pats tika sadzelts. Rezultātā suņuks ieguvis pamatīgi piepampušu purniņu, indes zobu pēdas un skrāpējumus. «Lūk, tā izskatās varonis,» sociālā tīkla Facebook profilā raksta suņuka saimniece Pola. Sadzeltais suns tūdaļ nogādāts veterinārajā klīnikā un jau šobrīd jūtas daudz labāk, arī pampums uz purniņa kļuvis krietni mazāks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu