Svētdienas horoskops: 8. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 8. jūlijam.

AUNS Esi piesardzīgāks ar izteicieniem, jo tie šodien var pamatīgi aizskart kāda mājinieka sirdi. Velti lielāku uzmanību savām atvasītēm. Saskarsmē ar mīļoto atturies no greizsirdības scēnām.

VĒRSIS Dodoties ikdienas gaitās, vari nejauši sastapt senu darba kolēģi, ar kuru kopā pavadīsi lielāko dienas daļu. Kādam Vērsim var rasties nepārvarama vēlme mainīt sava interjera izkārtojumu.

DVĪŅI Vēlmes var būt diezgan mainīgas, tādēļ neskrien īstenot pirmo iegribu, kas ienāk galvā. Labāk velti laiku mājiniekiem, dodies ar viņiem kopā pie dabas vai pagatavojiet mājās kādu kārumu.

VĒZIS Nekļūsti pārgalvīgs, esot pie stūres, ievēro atļauto braukšanas ātrumu. Šodien tev būs raksturīga kaislīga, nedaudz haotiska uzvedība. Lieliski nomierināties palīdzēs priežu mežs, jūras klātbūtne.

LAUVA Aktīvi baudīsi saviesīgo dzīvi. Ja netiksi ielūgts ciemos, tad viesus aicināsi pie sevis. Vislabprātāk kopā ar draugiem, ģimeni apmeklēsi, kādu kultūras pasākumu, dosies uz restorānu.

JAUNAVA Saimnieciskā daba liks par sevi manīt - tu noteikti pievērsīsies mājas darbiem, šiverēsies dārza darbos, kā arī mudināsi tuviniekus rīkoties līdzīgi. Atvasītēm šodien gan būs pavisam citi plāni.

SVARI Tu būsi līdzsvarā ar savu iekšējo būtību. Lai šo līdzsvaru saglabātu arī turpmāk, ir vērts nopietnāk pievērsties fiziskām aktivitātēm, kā arī mācīties neuztraukties par lietām, kuras nespēj tieši ietekmēt.

SKORPIONS Tevi pavadīs lielisks noskaņojums. Labi sapratīsies ar otro pusīti, centīsies to visādi uzmundrināt, pārsteigt. Filozofiskie Skorpioni labprāt ļausies dzīves apcerēšanai, nākotnes plānu kaldināšanai.

STRĒLNIEKS Meklēsi sev pieņemamu kompāniju, ar kuru kopā doties baudīt dzīvi. Lielākā daļa Strēlnieku šodien ļausies īstam piedzīvojumu meklētāja garam, tieksies pēc eksotikas, asām izjūtām.

MEŽĀZIS Labu garastāvokli šodien spēs veicināt sportiskās aktivitātes. Dienas otrajā pusē ieteicams veltīt laiku atvasītēm. Iespējams, bērniem būs samērā delikātas lietas, par kurām būs nepieciešams izrunāties.

ŪDENSVĪRS Tu labprātāk laiku pavadīsi mājās, ignorēsi draugu aicinājumus doties dzīvē. Un labi vien ir, jo šobrīd tev tiešām vairāk nepieciešams miers un klusums. Varbūt ir vērts padomāt par pirti.

ZIVIS Kāds Zivs zīmes pārstāvis šodien dosies uz darbu, jo nāksies paspēt paveikt iekavētos darbus. Ja iespējams, pēc darba dodies garākā pastaigā, jo tā lieliski palīdzēs izvēdināt galvu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu