Sestdienas horoskops: 7. jūlijs

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Horoskops sestdienai, 7. jūlijam.

AUNS It kā varētu mierīgi atpūsties, baudīt mājas atmosfēru, bet tevi dīdīs nemiers, kurš nenoliedzami mudinās doties cilvēkos. Kādam Auna zīmes pārstāvim var tikt uzticēta izklaides pasākuma vadīšana.

VĒRSIS Tu čakli strādāsi, neskatoties uz to, ka ir brīvdiena un mīļotais cilvēks tā vien liks manīt, ka ir pienācis brīdis kopīgai atpūtai. Pievakarē gan atlicini laiku otrajai pusītei, dodieties, uz kādu klubu izdejoties.

DVĪŅI Labprāt veltīsi dienu garīgās pasaules izzināšanai. Labi sapratīsies ar atvasītēm, pratīsi viņām nodot savas dzīves gudrības. Saskarsmē ar otro pusīti būsi nedaudz noslēgts, noslēpumains, neizdibināms.

VĒZIS Pastiprinātu uzmanību pievērsīsi pašsajūtai. Kāds Vēža zīmes pārstāvis var nolemt kardināli mainīt savu diētu, kā arī pievērsties aktīvākam, veselīgākam dzīvesveidam. Mīļotais tevi atbalstīs.

LAUVA Jau pašā rīta agrumā dosies ārpus mājas, lai baudītu dabu, lauku labumus. Brīvās Lauvas šodien negaidīti var saskrieties, ar kādu patiesi simpātisku pretējā dzimuma pārstāvi. Esi piesardzīgāks pie auto stūres.

JAUNAVA Piemērota diena, lai fiziski pastrādātu vai pievērstos sportiskām aktivitātēm. Mīļotais šodien var vēlēties laiku pavadīt vienatnē, par ko tev nevajadzētu izteikt nekādas pretenzijas.

SVARI Sev apkārt vēlēsies pulcēt radošus cilvēkus, dalīties ar viņiem savā dzīves skatījumā, smelties citu viedokli. Zīmīga diena masu mediju pārstāvjiem un skatuves māksliniekiem. Atturies no alkohola.

SKORPIONS Būsi noskaņots ļoti praktiski. Vispirms pabeigsi mājas darbus, tad, iespējams, šo to pārskatīsi no darba lietām, un tikai tad ļausi sev nedaudz atpūsties. Vakarā vēlēsies būt kopā ar mīļoto.

STRĒLNIEKS Enerģētiski aktīva diena, kura palīdzēs tev sakārtot privātās dzīves nebūšanas, objektīvāk paskatīties uz sevi. Ja vēlies, droši vari doties izbraucienā pie dabas, vislabāk tam izmantojot velosipēdu.

MEŽĀZIS Zvaigznes iesaka nedaudz palutināt sevi, doties uz veikalu pēc kāda kāruma vai iepriekš noskatīta apģērba. Saskarsmē ar bērniem esi maigāks, neprasi no viņiem to, ko pats nebūt nebiji gatavs darīt bērnībā.

ŪDENSVĪRS Patīkamu apstākļu sakritības rezultātā var atrisināties kāda sasāpējusi problēma. Nav izslēgts, ka Ūdensvīra māju šodien apciemos kuplāks viesu skaits. Tu būsi jautrs un gādīgs namatēvs.

ZIVIS Labāk atturies no iesaistīšanās radinieku strīdos, labāk koncentrējies uz savām un atvasīšu vajadzībām. Kādu Zivju zīmes pārstāvi gaida patīkams pārsteigums no mīļotā cilvēka puses.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu