Ceturtdienas horoskops: 5. jūlijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Horoskops ceturtdienai, 5. jūlijam.

AUNS Netērē laiku pļāpāšanai ar kolēģiem, labāk centies veltīt lielāku uzmanību paveiktā kvalitātei. Šodien lieti noderēs tev piemītošā neatlaidība un enerģiskums. Vakarā esi kopā ar mīļoto.

VĒRSIS Tevi šodien var sakaitināt lietas, kurām citkārt pat nepievērsi uzmanību. Neradi par sevi sliktu iespaidu, nerīko traci par niekiem. Lai atgūtu iekšējo līdzsvaru, zvaigznes iesaka zāļu tējas.

DVĪŅI Rūpīgāk ievēro norunātos pienākumu izpildes termiņus un atturies darba laikā risināt privātās lietas. Šodien no tevis tiks prasīts pacietīgums un analītiska pieeja profesionālajiem jautājumiem.

VĒZIS Strādājot ar dažāda veida tehniku, elektroniskām ierīcēm, esi uzmanīgs, neļauj paviršai attieksmei radīt nevajadzīgus sarežģījumus. Attiecībās ar kolēģiem var iezagties neliels aizdomīgums, neuzticēšanās.

LAUVA Diena visā visumā būs veiksmīga, ja vien nesāksi steigties notikumiem pa priekšu, nekļūsi pārlieku ārišķīgs. Kādam Lauvas zīmes pārstāvim var aktualizēties nekustamā īpašuma jautājumi.

JAUNAVA Daudz laika veltīsi iekšējā miera meklējumiem. Sajūtot sevī stresa pazīmes, zvaigznes iesaka izrunāties ar otro pusīti, mazināt spriedzi ar fizisku aktivitāšu palīdzību. Šodien atturies parakstīt dažādus līgumus.

SVARI Dienas gaita būs tik dinamiska, ka īsti nespēsi izsekot tai līdzi. Lai nesāktu griezties galva, koncentrējies uz pašām nozīmīgākajām lietām un pārējo noteikti atstāj otrajā plānā. Esi piesardzīgs pie stūres.

SKORPIONS Nebūtu pārāk apdomīgi uzskatīt, ka labāk par apkārtējiem zini pareizo lietu virzību. Der ieklausīties pieredzes bagātāku cilvēku viedoklī, kā arī būt atvērtākam pret visu veidu novitātēm.

STRĒLNIEKS Šodien var rasties iespēja likt lietā nesen gūtās zināšanas. Nebaidies pamēģināt spēkus līdz šim neapgūtā lauciņā. Tu lieliski sapratīsies ar pretējo dzimumu. Vakaru veltīsi savam hobijam.

MEŽĀZIS Svarīga diena biznesa pasaules pārstāvjiem. Kādam var nākties skaidroties ar valsts iestādēm, risināt grāmatvedības lietas. Patīkama atslodze pēc darba būs otrās pusītes klātbūtne.

ŪDENSVĪRS Tieksies ikdienišķas lietas skatīt citā, netradicionālā gaismā. Tevi vilinās ar psiholoģiju, ezoteriku saistītais. Saskarsmē ar apkārtējiem nekļūsti pārlieku tiešs, uzstājīgs.

ZIVIS Šī diena būs veiksmīga tirdzniecības jomas pārstāvjiem. Lai gūtu panākumus darba lauciņā, tev vajadzēs būt piesardzīgam, jo konkurenti kāros izlikt tev slazdus, provocēs uz konfliktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu