Apkopotas turpmākā gada gaidītākās pirmizrādes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Tā kā Holivudas filmu studijas tikai turpina publicēt informāciju par gaidāmajām filmu pirmizrādēm, var būt grūti izsekot jaunākajai informācijai par to, kad un kāda filma iznāks.

Tieši šī iemesla dēļ turpmākajam 2018. gadam esam apkopojuši katra mēneša apspriestākās un gaidītākās pirmizrādes, lai savos kalendāros ikviens var atzīmēt dienu, kad jāapmeklē kinoteātris.

Augusts

Latvijas kinoteātrus 24. augustā sasniegs ilgi gaidītā šausmu filma “Slendermens”, kas stāstīs par garu, tievu un šausmīgu tēlu bez sejas vaibstiem ar neparasti garām rokām, kurš ir atbildīgs par neskaitāmu bērnu un pusaudžu pazušanu.

Lai gan filmā nepiedalīsies plaši pazīstami aktieri, fani lēš, ka stundu un 40 minūtes garā kinolente varētu būt viena no šī gada bailīgākajām šausmu filmām.

Septembris

Sākot ar 7. septembri, šausmu filmu cienītāji varēs apmeklēt jaunāko “Ļaunuma izsaukšana” sāgas filmu “Mūķene”, kura vēstīs par notikumiem 25 gadus pirms pirmās franšīzes daļas. Filmas pamatā būs stāsts par priesteri, kurš no Vatikāna puses ir ticis nosūtīts izmeklēt jaunas mūķeni nāvi Rumānijā, 1952. gadā, saskaroties ar dēmonisko mūķeni Valaku, kura ir jau parādījusies arī “Ļaunuma izsaukšana” filmās.

Sāga turpina atsevišķu stāstu sēriju par filmas dēmoniskajiem radījumiem, kinolentei “Mūķene” sekojot 2017. gadā iznākušajai “Anabella 2: Radīšana”.

Oktobris

Par godu šausmu filmu meistara Džona Kārpentera kulta filmas "Halloween" (1978. gads) 40 gadu jubilejai, pats meistars kopā ar filmas režisoru Deividu Gordonu Grīnu un scenāriju autoru Deniju Makbraidu atklās jaunu nodaļu stāstā, kas aizsākās pirms četriem gadu desmitiem.

Aktrise Džeimija Lī Kērtisa atgriezīsies ikoniskajā Lorijas lomā, lai vēlreiz aci pret aci sastaptos ar cilvēku maskā - Maiklu Meiersu, kurš izseko viņu kopš tās pašas Helovīna nakts, kad viņai par mata tiesu izdevās izsprukt no viņa nāvējošā nodoma.

Filma kinoteātros tiks rādīta no 26.10.2018.

Novembris​

ASV kinoteātros iznāks otrā filmas “Rokijs” daļa, kurā Rokija Balboa lomā vēl vienu reizi redzēsim Silvestru Staloni. Filmā Rokija Balboa pavadībā, nesen ar uzvaru vainagtoais vieglā smagsvara čempions Adonis Krīds stāsies pretī Viktoram Drago, Ivana Drago dēlam.

Lai gan precīza informācija par filmas pirmizrādi vēl nav pieejama, paredzēts, ka ASV kinoteātrus tā sasniegs 21. novembrī.

Decembris

Sakot ar 7. decembri, kinoteātros būs pieejama autoru "Nejaukais es", "Minioni" un "Mīluļu slepenā dzīve" jaunā animācijas filma “Grinčs”, kurā Grinčs kals plānus, kā izjaukt Ziemassvētkus visiem ciematiņa iemītniekiem.

Animācijas filma būs pieejama 3D un 2D formātos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu