Par «Lauma Fabrics» tiešo īpašnieku kļūst «European Lingerie Group»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Par tekstilmateriālu ražotājas SIA «Lauma Fabrics» tiešo īpašnieku kļuvusi apakšveļas ražošanas uzņēmumu grupa AS «European Lingerie Group», kurai iepriekš kompānijas kapitāldaļas piederēja pastarpināti, liecina informācija «Firmas.lv».

Iepriekš «Lauma Fabrics» kapitāldaļas piederēja AS «European Lingerie Brands», kuras vienīgais īpašnieks ir «European Lingerie Group».

«Tā kā vēlējāmies vienkāršot grupas struktūru «European Lingerie Brands» un «European Lingerie Group» tika apvienotas. Līdz ar to formāli Uzņēmumu reģistrā parādās īpašnieku maiņa, kaut gan pēc būtības īpašnieku struktūrā izmaiņu nav, arī ietekmes uz «Lauma Fabrics» darbību nav,» aģentūrai LETA skaidroja «Lauma Fabrics» pārstāvji.

Izmaiņas Uzņēmumu reģistrā iegrāmatas 13.jūlijā.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka «Lauma Fabrics» apgrozījums 2017.gadā bija 32,513 miljoni eiro, kas ir par 0,5% vairāk nekā 2016.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa samazinājās par 11,4% un bija 2,291 miljons eiro.

«European Lingerie Group» galvenā mītne atrodas Latvijā. Tai ir ražotnes Latvijā, Ungārijā un Vācijā. «European Lingerie Group», izmantojot zīmolu «Lauma Fabrics», ražo mežģīnes un tekstilmateriālus lielākajiem apakšveļas ražotājiem, bet ar zīmolu «Lauma Medical» tiek ražoti medicīniski tekstilizstrādājumi. Tāpat uzņēmumu grupā izstrādā, ražo un izplata apakšveļu ar zīmoliem «Conturelle» un «Felina».

«European Lingerie Group» dibināta 2017.gadā, un tās pamatkapitāls ir 39,97 miljoni eiro. «European Lingerie Group» kopējais apgrozījums 2017.gadā bija 73 miljoni eiro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu