Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/19/10921624t1hbbb2.jpg)
Nepieciešams:
500 g maltas gaļas
1 kg kartupeļu
250 g 10% saldā krējuma
1 sīpols
2 daiviņas ķiploka
sāls
pipari
2 burkāni
eļļa
Pagatavošana:
Maltajai gaļai pieliek eļļā apceptu smalki sagrieztu sīpolu, sāli, piparus un ķiploku. Cepamtraukā liek pusi no kartupeļiem, sagrieztus šķēlēs.Tad liek maltās gaļas kārtu.Uz gaļas liek rīvētus burkānus, tad pārējos kartupeļus, sāla un piparo. Visu pārlej ar krējumu, cep 190 grādos 45 minūtes.