8. septembrī Biķerniekus satricinās grandiozais «NEZ PRO» drifta čempionāts (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bruzefoto

Ar joni Rīgai tuvojas šī gada skaļākās un iespaidīgākās drifta sacensības Baltijā – Ziemeļeiropas «NEZ PRO» drifta čempionāts. Ātrajā Biķernieku trasē vairāk nekā 45 dalībnieki no septiņām valstīm sacentīsies par labākā Ziemeļeiropas drifta pilota titulu un 6000 eiro lielu balvu fondu.

Šobrīd septembrī notiekošajām sacensībām reģistrējušies jau 40 dalībnieki – uz starta stāsies labākie Latvijas, Igaunijas, Baltkrievijas, Krievijas, Norvēģijas, Lietuvas, Somijas un Zviedrijas drifteri. To starpā būs arī labākie Latvijas piloti kā Gvido Elksnis un Kristaps Blušs, par skatītāju favorītu kļuvušais Teemu Peltola ar 123. virsbūves «Mercedes-Benz» dīzeli universālu, kā arī daudzi vēl Latvijā neredzēti braucēji ar košiem un kūpošiem automobiļiem.

«NEZ PRO» drifta čempionāts pagājušajā gadā Biķerniekos risinājās kā atsevišķas sacensības, tomēr uz šo gadu tas izvērties jau par divu posmu seriālu. Pirmais posms tika aizvadīts vasaras sākumā Norvēģijā, tādējādi Latvijā 8. septembrī notiks otrais un noslēdzošais «NEZ» čempionāta posms. Jāatzīmē, ka tas vienlaikus būs arī «Lāčplēša alus» Latvijas PRO drifta čempionāta ceturtais posms, kurā būs vērojamas saspringtas kopvērtējuma cīņas starp labākajiem Latvijas pilotiem.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu