51% rīdzinieku ir apmierināti ar gājējiem paredzēto ielu infrastruktūras kvalitāti (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Saskaņā ar pētījuma centra SKDS šī gada jūnijā veiktās Rīgas iedzīvotāju aptaujas «Rīgas iedzīvotāju apmierinātības ar pašvaldību indikatori» datiem, vairāk nekā puse (51%) aptaujāto rīdzinieku vērtē pozitīvi gājējiem paredzēto ielu infrastruktūras (ietves, ceļi, gājēju pārejas u.tml.) kvalitāti pilsētā, kas ir par 15% vairāk salīdzinot ar identiska pētījuma datiem, kas tika veikts 2010.gada vasarā.

Savukārt 34% rīdzinieku ir apmierināti ar transportlīdzekļiem paredzēto ielu infrastruktūras (ielu segums, luksofori, norādes u.tml.) kvalitāti pilsētā, 2010.gada vasarā veiktās aptaujas rezultāti liecināja, ka ar transporta ielu infrastruktūru apmierināti ir 32% rīdzinieku.

Kā iepriekš tika ziņots, šogad Rīgas ielu infrastruktūras attīstībai un uzlabošanai tiek tērēti gandrīz 30 miljoni latu, no kuriem 10 miljoni tiek ieguldīti ietvju, ielu, pārvadu un tiltu uzturēšanai.

Šī gada būvniecības sezonā rekonstrukcijas darbi tiek veikti Hermaņa ielā, Vāveres ielā, Kārļa Ulmaņa gatvē, Vienības gatvē, Komētas ielā, Ziemeļblāzmas ielā, tāpat norit Dienvidu tilta II kārtas papilddarbi, Dienvidu tilta III kārta un Krišjāņa Valdemāra un Daugavgrīvas ielas satiksmes mezgla rekonstrukcija.

Savukārt seguma atjaunošana tiek veikta Graudu ielā, Kalnciema ielā, Apuzes ielā, Antenas ielā, Imantas 16. līnijā, Tērbatas ielā, Līvānu ielā, Jēkabpils ielā, Mazā Krasta ielā, Kr.Valdemāra ielā, Tilta ielā, Ieriķu ielā, Stirnu ielā un Skuju ielā.

Šogad izbūvēta arī jauna iela - Akadēmiķa Mstislava Keldiša iela posmā no Ulbrokas ielas līdz Lubānas ielai.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu