«Musiqq» pārstāv Latviju leģendārajā Sopotas festivālā Polijā (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien uz Poliju pārstāvēt Latviju leģendārajā Sopotas festivālā «Top Of The Top» devās grupa «Musiqq». Šajā festivālā ir uzaicinātas grupas un izpildītāji no 16 Eiropas valstīm, kuri savās valstīs pērn guvuši  lielākos panākumus pārdodot ierakstus, bijuši vispieprasītākie radiostacijās un koncertos.  

Sākotnēji uz šo festivālu tika aicināts Lauris Reiniks, bet tā kā Lauris jau sen bija plānojis savu ceļojumu uz ASV, tad organizētāji ar kompānijas «Mikrofona ieraksti» palīdzību, nolēma uzaicināt Musiqq, kuras visi pērn un aizpērn izdotie singli ir pabijuši augstās vietās radio un lejupielādes portālos. Festivāls tiek organizēts sadarbībā ar Polijas nozīmīgāko televīzijas kanālu «Polsat», kas pasākumu filmēs un pārraidīs arī tiešraidē un to noskatīsies vairāki miljoni skatītāju Polijā un pēc tam arī citās Eiropas valstīs, kas iegādājušās tiesības šo koncertu pārraidīt.

Koncerts notiks rīt, 24.augustā un tā sākums ir pusastoņos vakarā pēc Polijas laika.

Par iespēju uzstāties šajā nozīmīgajā pasākumā grupas līderis un dziesmu autors Marats saka: «Jūtamies pacilāti, ka mums tiek dota iespēja jau otru reizi pārstāvēt Latviju Eiropā. It sevišķi ir prieks, ka varam uzstāties ar «dzīvo» sastāvu, kas mūs īpaši priecē. Ar mums uz skatuves kāps Uldis Beitiņš (ģitāra), Julians (taustiņi), Spaiks (bungas) un Čikijs (bass). Dziedāsim arī Abrakadabra angļu versiju. Pašlaik strādājam pie jaunā singla. Un jau rudenī tas nonāks pie klausītājiem.»

1991.gadā šajā festivālā uzvarēja latviešu grupa «Jauns mēness», bet 1998.gadā Latviju pārstāvēja grupa «bet bet».

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu