Foto: Lita Krone/LETA

Šonedēļ Rīgas centrālcietumā savā kamerā [s:42219]nepilnus 40 gadus vecais vīrietis, kuru turēja aizdomās par padēla noslepkavošanu. Vīrietis kamerā nav atradies viens, bet kopā ar vēl kādu apcietināto, liecina laikraksta «Neatkarīgā» rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Astoņgadīgā zēna māte, kura, tāpat kā viņas dzīvesbiedrs, tiek turēta aizdomās par bērna slepkavību, joprojām atrodas apcietinājumā.

Ieslodzījuma vietu pārvaldes speciāliste Ināra Makarova apstiprināja, ka vīrieša pašnāvības fakts ir konstatēts, taču pašlaik sīkāka informācija par notikušā apstākļiem netiks sniegta.

Vai par slepkavību aizdomās turētā vīrieša nāve ieviesīs izmaiņas lietas izmeklēšanā, policijā konkrēti neatbild. Aizdomās tika turēti divi, tagad – tikai māte, un līdz šim neesot izdevies noteikt, kurš konkrēti kādas darbības veicis, tāpēc nevar apgalvot, ka izmeklēšana apstātos.

Jau ziņoja, ka 8.augusta vakarā mediķi saņēma izsaukumu uz kādu Rīgas centra dzīvokli. Tur viņi atrada 2004.gadā dzimušu zēnu ar redzamiem miesas bojājumiem. Puisēns jau bija miris. Aizdomās par bērna slepkavību tika aizturēta 1979.gadā dzimusī zēna māte un 1973.gadā dzimušais patēvs.
 

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp