«Goldingen Cinema» noslēdz sezonu un sveic zinību dienā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 1. septembrī, plkst. 21:00 Kuldīgas brīvdabas kinoteātris «Goldingen Cinema» aicina uz svinīgu kinoseansu par godu Zinību dienai un brīvdabas kinosezonas noslēgumam. Vakara gaitā būs iespēja noskatīties visas 13 leģendārās multiplikācijas filmas «Fantadroms» sērijas. Programma tapusi sadarbībā ar filmu studiju «Dauka». 

Animācijas filmu cikla «Fantadroms» veido 13 stāsti par futūristiski/fantastisku kaķi- supervaroni Indriķi XIII- viņa piedzīvojumiem un cīņu ar kosmiskām nebūšanām. Katras sērijas garums ir aptuveni 7 minūtes. Filmas veidotas desmit gadu garumā no 1985.- 1995. gadam. «Fantadroma» veidotāji: Cikla autors: Ansis Bērziņš Mākslinieks: Aivars Rušmanis Scenāristi: Ansis Bērziņš (1-8), Uģis Segliņš (9), Aldis Linē (10, 12, 13), Ilze Skrastiņa (11). Režisori: Ansis Bērziņš (1-5), Jānis Kārkliņš (6,8,10,13),Dzintars Krūmiņš (7),Ilze Ruska (9,12), Dace Liepa (11) Komponisti: Rodrigo Fomins, Andris Grīnbergs

«Kuldīgas Pilsētas dārza brīvdabas kinoteātris «Goldingen Cinema» kuldīdzniekiem un pilsētas viesiem piedāvāja iespēju skatīties kino katru sestdienas novakari, visas vasaras garumā- no 28. aprīļa līdz 1. septembrim. Kopā esam bijuši 23 kinovakarus, nu kino sezona ir noslēgusies un «Goldingen Cinema» saka lielu paldies visiem sadarbības partneriem un atbalstītājiem. Bet vislielākais paldies jāsaka uzticīgajiem kino skatītājiem, kuri bija gatavi baudīt kino par spīti lietum un vēsumam.

«Goldingen Cinema» patīk skatītājs, kurš domā! Un «Goldingen Cinema» domā par to, lai patiktu saviem skatītājiem! Jau ir uzsākts darbs pie nākamās sezonas programmas koncepcijas, tāpēc aicinām ikvienu izteikt savu viedokli par pagājušo kino sezonu un ieteikt ko vajadzētu iekļaut programmā nākamajā sezonā. Konstruktīvu kritiku un radošas idejas lūdzam iesūtīt līdz 13. septembrim rakstot uz e-pastu: «krista.jansone@kuldiga.lv» vai sociālajos tīklos- «twitter.com @goldingencinema» un «draugiem.lv/goldingencinema»

  • Līdz 17. septembrī iesūtīto apkoposim un izlozēsim vienu īpašu «Goldingen Cinema» fana komplektu!»

Lai arī iknedēļas kino seansi šogad vairs nenotiks, «Goldingen Cinema» arī rudenī turpinās piedāvāt īpašas programmas dažādos pilsētas pasākumos. Jau 8. septembrī «Eiropas kultūras mantojuma dienu» programmas ietvaros 21:00 «Goldingen Cinema» rādīs TV Skrunda veidoto filmu «Tilts Kuldīgai, tilts uz pasauli» (2007.).

Atgādinām, ka ieeja uz visiem «Goldingen Cinema» kino seansiem ir bez maksas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu