Rodžers Mūrs: Daniels Kreigs ir visu laiku labākais Džeimss Bonds (28)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktieris Rodžers Mūrs uzskata, ka Daniels Kreigs ir visu laiku labākais Džeimsa Bonda lomas atveidotājs. 84 gadus vecais Mūrs, kurš pats tēloja Bondu no 1973.līdz 1985.gadam, paudis atzinību Kreigam septembrī gaidāmajā grāmatā «Bond on Bond», kas izdota par godu filmu franšīzes 50.gadadienai. 

«Man patika «Casino Royale» un Daniels Kreigs,» viņš raksta. «Viņš ir apbrīnojams aktieris, pavisam noteikti labākais Bonda atveidotājs.»

Mūrs piebilda, ka 44 gadus vecajam aktierim esot «vislabākā ķermeņa uzbūve no visiem Bondiem».

Gaidāmajā grāmatā Mūrs atceras laiku, kad pats filmējas populārajā franšīzē. «Tad es varēju nolēkt no krēsla un nebaidīties, ka mani ceļgali saplaisās. Es varēju apēst īrisu, nebaidoties, ka zaudēšu savus zobus, varēju apbrīnot savas cirtas un slaido, iedegušo augumu,» viņš raksta. «Runā, ka, tikai paraustot uzaci, es varēju paātrināt skatītāju sirdsdarbību visā pasaulē. Taču pašlaik manai sirdij liek strādāt elektrokardiostimulators.»

Trešā Džeimsa Bonda franšīzes filma «Skyfall», kurā galveno lomu atveido Kreigs, iznāks 26.oktobrī.

Jaunajā daļā Bonda pretinieku Silvu atveidos «Oskara» balvu ieguvušais aktieris Havjers Bardems.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu