Festivāls «Pestivals» rīko atskaņu ballīti un atvadas no vasaras (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

30. augustā, ceturtdien klubā «Coyote Fly» Rīgā notiks populārās mūzikas un kultūras festivāla «Pestivals» afterparty jeb svinības par godu pirmoreiz notikušajam jaunajam festivālam Latvijas galvaspilsētā.

Klubs durvis vērs 22:00, pasākums sāksies ap pusnakti, un tajā priekšnesumus sniegs šī gada festivāla «SMScredit.lv» Galvenās skatuves mākslinieki Miks Dukurs un «Grafomāns & Fakts», rumāņu deju mūzikas grupu «Akcent» pavadījusī deju grupa «Queens of Dance», kā arī ekstrēmā velo un moto triāla komandas «Greentrials» pārstāvis Jānis Lācis. Pārējā laikā par mūziku rūpēsies kluba rezidents dīdžejs Gustavito, kura video miksā varēs vērot nākamā gada festivāla potenciālos mūziķus un un nobalsot par tiem.

«Pestivals kļūst par rīdzinieku un pilsētas viesu svētkiem. Ikdienu krāšņāku padarīt centīsimies visu gadu, līdz pat nākamā gada festivālam. Iesaku uz afterparty paņemt šī gada festivāla aproci vai biļeti, jo ar to klubā varēs pretendēt uz dāvanām,» pasākumu apmeklēt aicina aģentūras «magicFIB» pārstāvis Verners Martinovs.

Festivāls «Pestivals» pirmoreiz notika šī gada 28. jūlijā Mežaparka Lielajā estrādē, kur uz 3 skatuvēm, aktīvajā laukumā un interešu vietās priekšnesumus sniedza ap 150 aktuāli un populāri mākslinieki no visas pasaules. To apmeklēja ap 10 000 cilvēki. Afterparty pasākumu rīko aģentūra «magicFIB» sadarbībā ar klubu «Coyote Fly». Ieeja par brīvu. Informācija – «coyotefly.lv» un «pestivals.lv».

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu