Marijas Naumovas koncerti «Pusnakts Parīzē» Siguldā un Jūrmalā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēl tikai divos koncertos «Pusnakts Parīzē» Marija Naumova kopā ar lieliskiem māksliniekiem priecēs klausītājus brīvdabas estrādēs šodien Siguldā un piektdien Jūrmalā. 

Marija Naumova koncertā uzstājas kopā ar Vidzemes kamerorķestri Andra Veismaņa vadībā, savu uzticamo pavadošo mūziķu grupu un īpašajiem viesiem no Francijas - Toniju Bonfisu (Tony Bonfils) un Frānsisu Parisi (Francois Parisi), no kuriem pēdējais muzicējis Oskara nominācijai izvirzītajā Vudija Alana filmā «Pusnakts Parīzē». Koncertiem pievienosies arī izcilais franču ģitārists Sami Dussats (Samy Daussat).

Jūrmalā Dzintaru koncertzālē skatītāji varēs baudīt ne tikai mūziku, bet arī multimākslinieka Arta Dzērves veidoto video scenogrāfiju, kurā organiski mijiedarbosies futūrisma un klasikas redzējums. Artis Dzērve ir atzīts multimākslinieks, kas darbojies neskaitāmos radošajos projektos - vērienīgākais no tiem ir «Staro Rīga».

Koncerti «Pusnakts Parīzē» būs 29.augustā Siguldas Pilsdrupu estrādē un 31.augustā Jūrmalā Dzintaru koncertzālē.

Biļetes pieejamas «Biļešu Paradīzes» kasēs visā Latvijā vai mājas lapā bilesuparadize.lv. Cenas sākot no 4 LVL.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu