«Korn» tuvojas Latvijai (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau pavisam drīz - 31.augustā - hallē «Arēna Rīga» uz skatuves kāps ASV grupa «Korn», lai sniegtu grandiozu koncertu. Tā būs grupas vienīgā uzstāšanās Baltijas valstīs. Augustā «Korn» viesosies vairākos lielos mūzikas festivālos Vācijā, Čehijā, Austrijā un citur, kā arī koncertēs Polijā, Krievijā un Ukrainā, noslēdzot vasaras turneju ar iespaidīgu koncertu Rīgā. 

«Korn» vokālists Džonatans Deiviss interneta vietnei «Billboard.com» nesen atklājis, ka grupa gatavojas ierakstīt jaunu albumu. Gaidāmais ieraksts neturpināšot 2011.gada albumā aizsākto, un visticamāk tā skanējums nebūs tik elektronisks kā iepriekš.

«Mūsu moto ir vienmēr attīstīties,» stāsta Deiviss. «Jaunajā albumā noteikti būs arī neliela elektroniskās mūzikas ietekme, taču nedomāju, ka tas būs līdzīgs iepriekšējam. Tagad izmēģināsim ko jaunu, mēs tā vienmēr darām.» Grupas pēdējā albumā ar nosaukumu «The Path of Totality» Korn sadarbojušies ar tādiem aktuāliem elektroniskās mūzikas producentiem kā «Skrillex», «12th Planet», «Kill the Noise», «Excision», «Flinch» un citiem, kas izsaucis krietnu rezonansi grupas fanos. Džonatans Deiviss to komentē, apgalvojot, ka Korn vienmēr sacerēs mūziku, kas interesē pašus, neuztraucoties par to, vai cilvēkiem tā patīk vai nē. «Man šķiet, tā ir liela uzdrīkstēšanās krasi mainīties, jo lielākā daļa grupu no tā baidās, un galu galā katrs to ieraksts skan pilnīgi vienādi,» viņš stāsta.

Rīgas koncerta rīkotājiem «Korn» jau iesnieguši prasību sarakstu jeb raideri, kuru grupa sastādījusi visai pieticīgu – papildus tādām ierasti nepieciešamām lietām kā dzērieni un uzkodas lūgts sagādāt vien medicīniskā skābekļa balonus, kā arī «rokmūzikai draudzīga» ārsta, masiera un zobārsta telefonu numurus. Kopā ar skatuves aprīkojumu katram no grupas dalībniekiem tiks atvests savs mini ledusskapis, kas atradīsies uz skatuves un kuros ne vēlāk kā 3 stundas pirms koncerta jāievieto gan ūdens, gan dažādu enerģijas dzērienu izlase atbilstoši katra gaumei. Grupas vokālistam Džonatanam Deivisam koncerta norises vietā jāiekārto atsevišķa ģērbtuve, kurā jāatrodas «Gatorade» dzērieniem, negāzētam ūdenim, mazai zemesriekstu sviesta un augļu želejas burciņai, kā arī nelielam baltmaizes gabalam. Pārējiem grupas biedriem ģērbtuvē nepieciešamas dažādas uzkodas, čipsi, organiski augļi un ogas, kā arī ūdens, atspirdzinoši dzērieni, vīns un alus.

«The Path of Totality» turnejas koncertā Rīgā izskanēs daudz jauna muzikālā materiāla, tomēr uzticīgākajiem «Korn» faniem par prieku tiks spēlētas arī kompozīcijas no iepriekš izdotajiem albumiem, ieskaitot tādus grāvējus kā «Freak On A Leash», «Falling Away from Me», «Shoots and Ladders», «Got the Life», «Blind», un citas. Jāatgādina, ka līdz šim vienīgajā grupas viesošanās reizē Latvijā pirms četriem gadiem grupas koncerts bija pilnībā izpārdots.

Biļetes uz koncertu vēl iespējams iegādāties visās «Biļešu Servisa» tirdzniecības vietās.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu