Podziņš tomēr varētu palikt Rīgas «Dinamo» sistēmā visu sezonu (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Jaunais uzbrucējs Ainārs Podziņš tomēr varētu palikt Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» sistēmā visu šo sezonu.

Vēl trešdienas vakarā Podziņš sarunā ar žurnālistiem lika noprast, ka jau meklē citu komandu un drīzumā atstās Rīgas «Dinamo», tomēr ceturtdien to pilnībā neapstiprina ne viņš, ne klubs.

«Es došos uz pirmo izbraukumu Rīgas «Dinamo» sastāvā, bet par turpmāko jums jāprasa klubam,» Podziņš izteicās sarunā ar aģentūru LETA.

Šai sezonai Podziņš gatavojās Krievijas Jaunatnes hokeja līgu (MHL) komandas «Rīga» sastāvā, tomēr viņš nav starp vienības galvenā trenera Leonīda Tambijeva mīļākajiem spēlētājiem, tāpēc tās sastāvā parasti spēlē vien trešajā vai ceturtajā maiņā. Rīgas «Dinamo» rindās viņš šovasar neaizvadīja nevienu pārbaudes spēli, bet pašlaik uzbrucējs ir piesaistīts tieši lielajai komandai.

«Pagaidām viņš ir pie «Dinamo» komandas. Zināms, ka Podziņš nedosies «Rīgas» pirmajā izbraukumā, bet, vai viņš brauks ar «Dinamo», to izlems treneri,» aģentūrai LETA teica Rīgas «Dinamo» preses sekretārs Jānis Stepītis. «Šo sezonu viņš aizvadīs «Dinamo» sistēmā.»

Jāatgādina, ka pie Rīgas «Dinamo» sistēmas var piesaistīt arī Latvijas čempionvienību «Liepājas metalurgs», kas ir KHL komandas fārmklubs.

20 gadus vecais Podziņš Rīgas «Dinamo» komandai pievienojās 2010. gadā. Aizvadītajā sezonā viņš 38 KHL regulārā čempionāta spēlēs guva četrus vārtus.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu