Pastiprinās baumas par «Rolling Stones» atkalapvienošanos koncertturnejai (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mūzikas industrijas žurnāls «Billboard» pieļauj, ka leģendārā britu rokgrupa «The Rolling Stones» 50.jubileju varētu atzīmēt ar koncertiem Londonā un Ņujorkā. 

Grupa devusi vairākus mājienus par iespējamu atkalapvienošanos. «4.septembrī gaidāmas interesantas ziņas, un mēs vēlamies, lai jūs būtu daļa no tām,» teikts grupas «Facebook» lapā.

69 gadus vecais solists Miks Džegers uzjundīja baumas, publicējot savu fotogrāfiju. «Šonedēļ studijā Parīzē bija jautri,» vēstīja tās paraksts.

«Billboard» ceturtdien ziņoja, ka «The Rolling Stones» sniegs četrus koncertus - divi no tiem tikšot rīkoti arēnā «O2» Londonā, savukārt pārējie divi notikšot sporta arēnā «Barclays Center» Bruklinā.

Koncertus atbalstīs britu miljardieris Ričards Brensons un austrāliešu sponsors Pols Deintijs, un katra uzstāšanās grupai ļaus nopelnīt 25 miljonus dolāru (14 miljonus latu), norāda žurnāls.

Tomēr martā ģitārists Kīts Ričards pauda, ka grupa «vienkārši nav gatava» doties turnejā. Kā agrāko iespējamo tūres sākumu viņš minēja 2013.gadu.

«The Rolling Stones» 50.jubilejai par godu tiks rīkota fotogrāfiju izstāde, un oktobrī iznāks filma «Crossfire Hurricane».

Pēdējā grupas koncerttūre «Bigger Bang» norisinājās no 2005.līdz 2007.gadam.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu