Uz lielajiem ekrāniem: Merila Strīpa glābj laulību un divu komiķu duelis politikas arēnā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

7.septembrī Latvijas kinoteātros pirmizrādi piedzīvo filma «Kā izglābt laulību» («Hope Springs»). Tā ir romantiska komēdija ar nelielu nopietnības devu, un titullomas tajā spēlē izcilā un godalgotā aktrise Merila Strīpa kopā ar diviem spožiem aktieriem – Tomiju Lī Džonsu un komiķi Stīvu Karelu.  

Pēc 30 laulībā pavadītiem gadiem Keja (M.Strīpa) saprot, ka viņas ģimenes dzīve vairs nav tāda, kādai tai vajadzētu būt. Uzzinot par slaveno psiholoģijas guru Berniju Feldu (S.Karels), kas specializējas ģimenes attiecībās, viņa pierunā savu ietiepīgo vīru Arnoldu (T.L.Džonss) doties pie daktera Felda uz mazpilsētu Greithoupspringsu, lai piedalītos nedēļu ilgā psihoterapijas seansā un atjaunotu dzirksteli attiecībās. Lieki piebilst, ka šajā laikā laulātais pāris viens par otru ir spiesti uzzināt pārsteidzošas lietas.

Filmu izrādīs Rīgas lielākajos kinoteātros – «Kino Citadele», «Cinamon» un «Multikino».

Filmas reklāmas rullītis:

28.septembrī uz lielajiem ekrāniem iznāk komēdija «Kampaņa: vēlēšanu cirks» («The Campaign») ar komiķi Vilu Ferelu un «Paģiru» zvaigzni Zaku Galifianakisu galvenajās lomās.

Kad ilggadējais un harizmātiskais kongresmenis Kems Breidijs īsi pirms kārtējām vēlēšanām iekuļas seksa skandālā, viņa pretiniekiem rodas necerēta izdevība! Viņi atrod ļoooti interesantu kandidātu vārdā Mārtijs Haginss, kam nāksies cīnīties ar pieredzējušo politiķi. Lai arī sākotnēji Mārtijs šķiet naivs un pavisam nepiemērots kandidāts politiskajām spēlītēm, drīz vien viņa sāncesim Kemam Breidijam nākas krietni pacīnīties par kāroto amatu.

Filmas reklāmas rullītis:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu