Daniels Kreigs smagi strādā pie Džeimsa Bonda filmas komiskajām ainām (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Britu aktieris Daniels Kreigs atzīst, ka viņš nav smieklīgs, tādēļ viņam nākas smagi strādāt pie komiskajām ainām topošajā Džeimsa Bonda filmā. 

44 gadus vecais aktieris britu superspiegu tēlojis divās iepriekšējās franšīzes filmās un tagad atgriezies pie šīs lomas jaunākajā kinolentē «Skyfall» par Džeimsa Bonda piedzīvojumiem.

Kreigs atzīst, ka viņš nekad nevarētu atveidot Bondu kā sers Rodžers Mūrs, kurš slavens ar vieglas jautrības ienešanu lomā, tādēļ viņam komiskajās ainās nākas paļauties uz scenāristiem.

«Man tā neizdodas. Man tas ir jānotēlo. Es neesmu Džeimss Bonds. Visi mani pietiekami labi pazīst, lai zinātu, ka starp mani un Bondu ir liela atšķirība,» atzina Kreigs.

«Es zinu, ka es neesmu smieklīgs. Tādēļ man ir pamatīgi jāstrādā, lai atrastu šos komiskos momentus. Bet, ja scenārijā ir labs stāsts, tad es jūtos diezgan drošs. Tad es varu piemiegt ar aci un cerēt, ka skatītājiem tas patiks. Tāda stratēģija ir arī «Skyfall» veidošanā, paļaujoties uz labu scenāriju un labu režisoru,» stāstīja Kreigs.

Kā jau ziņots, aktieris Rodžers Mūrs nesen pauda atbalstu Kreigam, pasludinot viņu par visu laiku labāko Džeimsa Bonda lomas atveidotāju.

84 gadus vecais Mūrs, kurš pats tēloja Bondu no 1973.līdz 1985.gadam, paudis atzinību Kreigam septembrī gaidāmajā grāmatā «Bond on Bond», kas izdota par godu filmu franšīzes 50.gadadienai.

«Man patika «Casino Royale» un Daniels Kreigs,» viņš raksta. «Viņš ir apbrīnojams aktieris, pavisam noteikti labākais Bonda atveidotājs.»

Mūrs piebilda, ka 44 gadus vecajam aktierim esot «vislabākā ķermeņa uzbūve no visiem Bondiem».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu