Rasels Krovs apmaldās, vizinoties ar smailīti (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Nedēļas nogalē ASV Krasta apsardze steidzās palīgā godalgotajam aktierim Raselam Krovam, kad viņš apmaldījās laivu brauciena laikā. Filmas «Gladiator» («Gladiators») aktieris bija devies izbraucienā ar smailītēm kopā ar kādu draugu, taču apmaldījās un sauca pēc palīdzības vairāku kilometru attālumā no vietas, kur sāka ceļojumu. 

Krasta apsardze nogādāja Krovu un viņa pavadoni uz sauszemes.

Taču Krasta apsardzes apakšvirsnieks Roberts Sveņcickis, kurš piedalījās aktiera glābšanā, laikrakstam «New York Post» pastāstīja, ka neesot atpazinis Holivudas zvaigzni.

«Kad mēs pietauvojāmies Hantingtonā, viens no puišiem laivas aizmugurē pateica, ka tas bija Rasels Krovs. Es nespēju tam noticēt,» atklāja Sveņcickis. «Es dievinu «Gladiatoru». Viņš droši vien nepriecājas, ka visi zina par neveiksmīgo braucienu, īpaši tāpēc, ka viņš tēloja jūrasbraucēju filmā «Master And Commander».»

48 gadus vecais Krovs tviterī noliedza, ka esot apmaldījies. «Mēs nebijām apmaldījušies. Mēs zinājām, kur atrodamies, taču, kamēr airējāmies vējā, diena jau bija gandrīz galā,» viņš teica.

Taču aktieris pateicās par glābšanu. «Paldies Setam un ASV Krasta apsardzes puišiem, kas parādīja mums ceļu,» viņš tvītoja. «Četras stundas un 30 minūtes, septiņas jūdzes [11,2 kilometri].»

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu