Drāma Francijā: meitenīte pavada astoņas stundas zem līķiem (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Trešdienas vakarā Francijas austrumos, Augšsavojas reģionā, notikusi traģēdija - bruņotā uzbrukumā dzīvību zaudējuši četri cilvēki, no kuriem trīs bijuši britu tūristi.

Aģentūra LETA vēsta, ka viens vīrietis un divas sievietes atrasti Lielbritānijā reģistrētā automašīnā. Ceturtais upuris bijis kāds riteņbraucējs.

Pēc uzbrukuma dzīvi tika dzīvi atrasti divi bērni, un tiek uzskatīts, ka trīs nogalinātie ir bērnu tēvs, māte un vecmāmiņa.

Kā ziņu britu medijs «The Daily Mail», ceturtdien tapa zināms, ka automašīnā kopā ar vairākiem līķiem atrasta dzīva četrus gadus veca meitenīte. Viņa esot bijusi ļoti pārbijusies.

Likumsargi stāstījuši: «Kad izmeklētāji atvēra automašīnu, tur bija maza meitenīte. Viņa bija ievainota. Meitenīte bija slēpusies zem līķiem aptuveni astoņas stundas un visu šo laiku nebija kustējusies. Kad policists viņu paņēma rokās, viņa pēkšņi sāka smaidīt un runāt angliski.»

«Viņa nevarēja pastāstīt neko daudz, viņai ir tikai četri gadi. Tagad viņa ir drošībā,» norādīja likumsargi.

Viņas astoņus gadus vecā māsa bija sašauta trīs reizes un kritiskā stāvoklī ar helikopteru nogādāta slimnīcā. Ceturtdien viņas stāvoklis mazliet stabilizējies. Māsa atrasta, guļot netālu no Lielbritānijā reģistrētās BMW automašīnas.

Tiek ziņots, ka traģiskie notikumi risinājās pie Itālijas un Šveices robežām, netālu no Ansī ezera.

Mazliet tālāk no automašīnas policisti atrada arī kāda vietējā riteņbraucēja mirstīgās atliekas un tiek pieļauts, ka viņu nogalināja, jo viņš kļuva par liecinieku noziegumam.

Teritoriju, kurā notika baisais slaktiņš, ielenca 60 policisti un apkārtni pārmeklēja no helikoptera, taču nav saņemtas ziņas, ka kāds būtu aizturēts.

Policisti nopratinājuši ciemata iedzīvotājus.

Asinspirts iemesli un motīvi joprojām paliek miglā tīti.

Tik aukstasinīgs noziegums, kā arī centieni neatstāt nevienu liecinieku varētu nozīmēt to, ka noziegumu pastrādājis profesionāls slepkava. Vēl tiek pieļauta iespēja, ka bruņotais uzbrukums tika pastrādās laupīšanas nolūkā, taču šajā reģionā iepriekš nebija saskarsmes ar bruņotiem uzbrukumiem tūristiem.

Notiek izmeklēšana.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu