Alpu slepkavības lieciniece pamodusies no komas; atklājas jaunas slepkavības nianses (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Septiņus gadus vecā meitenīte no Lielbritānijas, kas kļuva par liecinieci savu vecāku nogalināšanai Francijas Alpos, pamodusies no komas un drīzumā varēs atbildēt uz izmeklētāju jautājumiem, raksta «Newsru.com».

pasūtījuma slepkavības upuriem

<strong>Drāma Francijā: meitenīte pavada astoņas stundas zem līķiem</strong>

<em><strong>Zināms, kas varēja izraisīti asiņaino slaktiņu Alpos</strong></em>

Policijai izdevies uzzināt, ka pirms došanās uz Franciju viens no vēlāk Alpos nogalinātajiem lūdzis kaimiņam pieskatīt viņa māju un par kaut ko uztraucies. Kaimiņš gan esot atteicies policijai atklāt sarunas sīkākas detaļas.

Iepriekš tika izvirzīta versija, ka ģimenei uzbrukts ar mērķi aizdzīt automašīnu vai aplaupīt. Taču, kad policija ieradās notikuma vietā, automašīnas durvis bija aizvērtas un motors darbojās.

Nogalinātais Saads ak Hills bija 50 gadus vecs irākiešu izcelsmes biznesmenis, kas ar ģimeni dzīvoja Anglijā. Viņam bija Lielbritānijas un Irākas pilsonība. Savukārt sievietei bija Zviedrijas un Lielbritānijas pilsonība.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu