Sākusies biļešu tirdzniecība uz dziedātāja Andra Ērgļa jubilejas koncertu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Fomins

Daudzu klausītāju iemīļotais dziedātājs un mūziķis Andris Ērglis, kuru raksturo sirsnība, elegance, vīrišķīgs šarms, jaunības maksimālisms, muzikāla romantika un neapšaubāma izpildījuma kvalitāte, janvārī atzīmēs savu jubileju ar koncertu sēriju «Andrim Ērglim 30». Trīsdesmit ir pavisam neliels, bet apaļš skaitlis, kuru dziedātājs vēlas sagaidīt kopā ar klausītājiem un saviem skatuves kolēģiem, līdz ar to nākamā gada janvārī un februārī  ir iecerēti vairāki koncerti lielākajās Latvijas pilsētās.  

Mūziķis Andris Ērglis savos trīsdesmit paspējis mācīties sitaminstrumentu spēli, strādāt gan Liepājas Simfoniskajā orķestrī, gan mūzikas skolā par pedagogu. Kopā ar Jāni Strazdu izveidot grupas «Berm» un «Cacao», bijis apvienībā «Bonaparti.lv», ar kuriem pārstāvējis Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā. Plašākai Latvijas publikai Andris Ērglis kļuva pazīstams pēc veiksmīgās uzstāšanās konkursā «Jaunais Vilnis», kurā tika izcīnīta 2. vieta.

Mākslinieks piedalījies vairākos televīzijas šovos un Latvijas mūzikas industriju papildinājis ar nozīmīgiem ierakstiem, no kuriem vislielākos laurus plūkusi Jāņa Strazda un Guntara Rača dziesma «Ripoja akmens». Savulaik klausītājiem iemīļota bijusi arī dziesma «Broken Lullaby», pirmais solo albums «Sirdspuksti», Raimonda Paula dziesmu albums «Caur rozā brillēm» u.c.

Andris Ērglis savā jubilejas koncertā uz skatuves muzicēs kopā gan ar māksliniekiem, kuriem bijusi liela nozīme viņa karjeras attīstībā, gan arī vienkārši ar saviem draugiem un domubiedriem dzīvē un mūzikā. Viņu vidū būs maestro Raimonds Pauls, komponists Jānis Lūsēns, dziedātāji Igo, Zigfrīds Muktupāvels, Ance Krauze, mūziķi Jānis Strazds, Māris Kupčs, Aivars Meijers, Gundars Lintiņš, Mārcis Auziņš, Juris Kristons, bigbends «Mirāža» un daudzi citi.

Pirmais jubilejas koncerts norisināsies 19. janvārī Liepājā, Liepājas Olimpiskā centra lielajā arēnā un uz to jau tagad nopērkamas biļetes «Biļešu Paradīze» kasēs un «bilesuparadize.lv».

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu