Alpu drāma: Nogalinātais pirms traģēdijas uzvedies dīvaini (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Irākiešu izcelsmes Lielbritānijas pilsonis Saads al Hilli, kurš kopā ar sievu un sievas māti aukstasinīgi nošauts Alpos Francijā, dažas dienas pirms notikušā uzvedies dīvaini.

Britu mediji ziņo, ka vīrietis vairākas reizes neizskaidrojami atstājis ģimeni vienu.

50 gadus vecais vīrietis sestdienas dienā «spontāni rezervējis» kempinga vietu, sakot, ka kempingā uzturēsies līdz piektdienai, taču pirmdien pēkšņi pārtrauca rezervāciju un pārcēlās uz citu kempinga vietu. Šī informācija kļuva zināma vakar, 10.septembrī.

Īsās uzturēšanās laikā pirmajā kempinga vietā, al Hilli dienā esot braucis prom četras līdz piecas reizes, atstājot 47 gadus veco sievu un viņas 74 gadus veco māti, kā arī meitas - septiņus gadus veco Zainabu un četrus gadus veco Zenu.

Par to izmeklētājiem pastāstīja tūristi no Nīderlandes, kuri divas dienas pavadīja līdzās al Hilli ģimenei.

«Mums teica, ka viņi plāno šeit palikt visu nedēļu, taču pēc divām dienām viņi pēkšņi aizbrauca. Tēvs ar savu automašīnu dienā četras līdz piecas reizes brauca prom. Viņa prombūtne ilga 20 līdz 30 minūtes,» stāstīja nīderlandieši.

Viņi norādīja: «Sākumā mēs domājām, ka viņš dodas iepirkties, taču ir ļoti dīvaini - iepirkties tik bieži.»

Izmeklētāji Francijā apstiprinājuši, ka ģimene pēkšņi mainījusi atrašanās vietu un ģimenes galva dažu dienu laikā ticies ar vairākiem cilvēkiem.

Kas ir šie cilvēki - pagaidām gan nav zināms.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu