Robijs Viljamss izjutis grūtniecības simptomus (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Angļu dziedātājs Robijs Viljamss atklājis, ka pieņēmies svarā un cīnījies ar sliktu dūšu un garastāvokļa svārstībām tāpat kā viņa sieva Aīda Fīlda, kura gaida pāra pirmo meitu. 

«Es kļuvu resns,» Viljamss pastāstīja modes žurnāla «Vogue» Itālijas izdevumam. «Vai tas nav neticami? Viņai ir jāēd par diviem, taču es pieņēmos svarā viņas vietā. Tā varētu būt empātija. Esmu lasījis, ka dažreiz grūtniecības laikā vīri izjūt tos pašus simptomus, ko viņu sievas.»

Uz jautājumu, vai Viljamss cietis no nelabuma un muguras sāpēm, mūziķis atbildēja apstiprinoši. «Jā, es pārcietu to visu. Ja viņa bija slima, arī es tā jutos. Ja viņai bija slikts garastāvoklis, tāds bija arī man. Tas notika grūtniecības pirmajā trimestrī,» viņš norādīja.

Saskaņā ar ārstu prognozēm pāra kopīgā meita nāks pasaulē oktobrī.

Kaut arī Viljamsam bail kļūt par tēvu, viņš ar nepacietību gaida, kad varēs iepazīt savu atvasi. «Pašlaik esmu nobijies, taču es gribu veidot attiecības ar viņu, gribu, lai viņa var uz mani paļauties, gribu viņu mīlēt,» viņš atzina.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu