Dženifera Hadsone piedevusi savas ģimenes slepkavam (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Dziedātāja un aktrise Dženifera Hadsone piedevusi savas ģimenes slepkavam un notikušajā vaino viņa audzināšanu. 

Kā ziņots, 31 gadu vecais Viljams Belfors jūlijā tika notiesāts par ielaušanos Hadsonu ģimenes mājā un dziedātājas 57 gadus vecās mātes, 29 gadus vecā brāļa un septiņgadīgā māsasdēla nogalināšanu. Tiesa viņam piesprieda trīs secīgus mūža ieslodzījumus bez apžēlošanas iespējas, kā arī vēl 120 gadus cietumā par cilvēka nolaupīšanu un ielaušanos.

Par spīti Belfora sagādātajām ciešamām filmas «Dreamgirls» («Sapņu meitenes») zvaigzne piedevusi pāridarītājam, jo viņš esot garīgi nevesels. «Jā, es piedodu viņam, jo, manuprāt, lielākoties tā tomēr nav viņa, bet gan audzināšanas vaina,» Hadsone teica sarunu šovā «Oprah's Next Chapter».

«Mēs sniedzām tev mīlestību, taču tu jau biji nonācis tik tālu, ka to pat nesaprati,» viņa paskaidroja. «Atklājās daudzas lietas, par kurām mēs nezinājām. Piemēram, viņam tika iegalvots, ka viņš ne uz ko nav spējīgs. Ja tev būtu bijusi mīlestība, ko mums deva māte, vai arī audzināšana, tad tu varētu sasniegt daudz. Kā gan tava sirds varēja neatmaigt?»

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu