Alpu drāma var kļūt par gadiem ilgu mistēriju (16)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Septiņus gadus vecā Zainaba, kura izdzīvoja slaktiņā Francijas Alpos, iespējams, nekad nevarēs pilnībā izstāstīt, kas notika liktenīgajā dienā.

Kā vēsta ārvalstu mediji, cerības, ka izmeklētāji varēs nākt klajā ar paziņojumu par izrāvienu izmeklēšanā, sabrukušas pēc atklāsmes, ka meitene joprojām ir pārāk vāja, lai varētu sniegt liecības saistībā ar šausminošo apšaudi.

Izmeklētāji trešdien atzinuši, ka varētu paiet gadi, kamēr Alpu slepkavības mistērija tiks atklāta.

Tikmēr ārsti, kuri uzrauga Zainabu stingri apsargātā slimnīcā Grenoblē, sacījuši, ka meitene uzbrukumā guva smagus ievainojumus, tāpat ir bažas par viņas redzi, jo viena acs ir nopietni bojāta.

Izmeklētāju pārstāvis trešdien atzina, ka nozieguma atklāšanai, iespējams, būs nepieciešami «divi, trīs vai desmit gadi».

Zainaba ir vienīgā - vienīgais dzīvais liecinieks, kurš kaut ko redzēja, taču izmeklētājs brīdināja, ka viņa ir pārāk jauna un guvusi nopietnas traumas.

Izmeklētāji uzsvēra, ka šis gadījums nav kā ASV seriālā CSI, kur viss tiek atklāts 45 minūšu laikā.

Izmeklētāji atklāj, ka meitenei neuzdos tiešus jautājumus. «Rādīsim fotogrāfijas, kurās redzams ģimenes BMW notikuma vietā. Tas ir vienīgais veids, kā Zainabu aizvest uz pagājušo trešdienu,» norāda izmeklētāji.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu