Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kombuļu Ineses plikā vāļāšanās uz ielas noved Kiopu policijā (89)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

«Gribēju izdarīt ko tādu, ko neviens Latvijā vēl nav darījis. Erotikā jau nav nekā slikta. Turklāt es to mākslīgi neplānoju, man vienkārši bija sajūta, ka tā vajag,» žurnālam «Privātā Dzīve» atklāj grupas «Titāniks» solists Sandis Kiops (32) par skandalozajiem kadriem ar kailu Kombuļu Inesi, kura vāļājas uz Arēnas Rīga apkaimes trotuāra.

Daudzi esot teikuši, ka pēc klipa Sanda dzīve mainīšoties un viņš jau tagad jūtot, ka tā ir.

Skandalozā klipa filmēšana nepalika nepamanīta ne tikai bulvārpresē - arī likumsargi nesnauž. Aizvadītajā nedēļā Kiops izsaukts uz policiju un par sīko huligānismu viņam draudot naudas sods. Sandis nejūtoties vainīgs par Kombuļu Ineses iesaistīšanu šajā plikumu demonstrēšanā, kaut arī nepilngadīgo bērnu māte guvusi plašu nosodījumu no sabiedrības un bāriņtiesas puses.

«Inese man nekad nav sūdzējusies. Tieši pretēji. Viņa saka - ja pirms tam mani pazina 70 procenti, tad tagad mani Latvijā zina 170 procenti,» lepni par publicitātes vairošanu «PDz» atklājis Kiops.

Sandim Inese patīkot un ar viņas imidžu viss esot kārtībā, uzskatot Sandis, kurš jaunajā klipā pats nepakautrējas gozēties pie striptīzkluba stieņa. Kiops ar Inesi ne to vien vēl kopā uztaisīšot!

Skarbos interneta komentārus mūziķis pie sirds neņemot. Viņš esot pārliecināts, ka negatīvā reklāma ir spēcīgāka kā pozitīvā.

Ieskats klipa tapšanā ar virkni pikantu skatu:

Komentāri (89)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu