Heidija Klūma Sīlu nomainījusi pret ģimenes miesassargu (15)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vācu modele Heidija Klūma atklājusi, ka satiekas ar savu miesassargu. Gada sākumā Klūma un viņas vīrs dziedātājs Sīls paziņoja, ka grasās šķirties, kā iemeslu minot «atsvešināšanos». 

Tomēr nesenā intervijā Sīls apvainoja 39 gadus veco modeli neuzticībā ar miesassargu Mārtinu Kirstenu, taču vēlāk paziņoja, ka viņa izteikumi esot «izrauti no konteksta».

Taču intervijā sarunu šovā «Katie» modele atzina, ka nesen uzsākusi attiecības ar Kirstenu, kas apsargājis modeli četrus gadus. «Es nezinu, vai jau varu tās nosaukt par attiecībām, jo tās sākās pavisam nesen,» viņa teica.

«Jā, jā, es pazīstu viņu jau četrus gadus, un viņš četrus gadus bijis tuvs manai ģimenei,» viņa turpināja. «Viņš rūpējās par visu manu ģimeni, īpaši maniem četriem bērniem. Viņš mums ir ļoti palīdzējis, un es viņam esmu uzticējusi savus bērnus. Taču nesen mēs iepazinām viens otru no pavisam citas puses.»

Klūma noraida baumas par neuzticību vīram. «Es nekad neskatījos uz citiem vīriešiem, kamēr biju kopā ar viņu,» viņa sacīja. «Mēs atsvešinājāmies un esam sākuši jaunu dzīvi. Taču ir grūti tikties ar kādu, ja visu laiku tiec vērots. Zināmā mērā tev pat netiek dota iespēja to darīt.»

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu