Maiks Taisons vēlas piedalīties mūziklā (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais bokseris Maiks Taisons vēlas piedalīties mūziklā, lai parādītu skatītājiem savas dziedāšanas un dejošanas prasmes.

46 gadus vecais Taisons vasarā uzstājās Brodvejā ar izrādi par savu dzīvi, taču nu nolēmis izmēģināt spēkus arī mūzikā.

«Es vēlos dziedāt un dejot. Es gribu piedalīties kādā mūziklā,» viņš teica intervijā britu laikrakstam «Daily Telegraph».

Agrāk Taisons sevi dēvēja par «ļaunāko cilvēku uz planētas», taču tagad norāda, ka esot mainījies. «Es vairs negribu būt tāds cilvēks,» viņš sacīja. «Es vienmēr esmu bijis sliktais puisis, kas vēlas kļūt labs, taču nezina, kā to izdarīt.»

«Es ļoti priecājos, ka esmu kļuvis par labo puisi, pieaudzis un atbildīgs. No tādiem kā es tas prasa lielu drosmi,» viņš turpināja.

Bijušais sportists savulaik notriecis vairākus miljonus dolāru alkoholā un narkotikās, taču apgalvo, ka neesot nodarbojies ar boksu naudas dēļ.

«Bizness man bija vienaldzīgs. Es gribēju slavu. To nevar nopirkt,» atklāja Taisons. «Es biju labākais cīkstonis pasaulē. Manas karjeras plaukumā neviens nevarēja mani uzvarēt ar naudu. Vajadzēja būt labākam bokserim, taču tādu nebija.»

Ieskatam - Taisona liriskās stīgas dziesmā par Lebronu Džeimsu:

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu