H&M cenas Rīgā neatšķirsies no citu Eiropā esošo veikalu cenām (49)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Zviedrijas apģērbu mazumtirdzniecības kompānijas «Hennes and Mauritz» (H&M) cenas Rīgas veikalos neatšķirsies no H&M veikaliem citās Eiropas valstīs un pilsētās, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja H&M vadītāja Somijā un Latvijā Marika Pīko.

Viņa sacīja, ka cena var nedaudz atšķirties vienīgi atšķirīgo nodokļu dēļ, apģērba piegādes izmaksu vai valūtas likmju atšķirībām. Taču pircēji šo atšķirību, visticamāk, neizjutīs.

Runājot par veikalu izvietojumu, Pīko norādīja, ka H&M veikaliem Rīgā ir izvēlētas vislabākās ēkas un atrašanās vietas. Tāpat viņa atzīmēja, ka H&M saskata augstu potenciālu ne tikai Rīgā, bet arī visā Baltijā. Taču patlaban kompānijas uzmanības lokā ir pirmo divu veikalu atklāšana un darbība Rīgā.

Viņa atklāja, ka nākamo H&M veikalu Baltijas reģionā varētu atklāt nākamā gada rudenī Igaunijā. Kad varētu atklāt veikalu Lietuvā, Pīko nevarēja vēl skaidri pateikt.

«Sākumā visu uzmanību koncentrēsim uz veikaliem Rīgā,» piebilda Pīko.

Abu veikalu izveide kopā radīs 64 jaunas darba vietas, sacīja Pīko.

Jau ziņots, pirmo H&M veikalu Rīgā atklās 15.septembrī plkst.11.

Pirmais H&M veikals tiks atklāts tirdzniecības centrā «Galerija Centrs». Veikala platība būs aptuveni 2000 kvadrātmetru. Šis mazumtirdzniecības veikals aizņems trīs stāvus.

H&M tīkla paplašināšanās turpināsies ar otra veikala atvēršanu 29.septembrī tirdzniecības parkā «Alfa».

H&M vadītāja Somijas un Latvijas reģionā Pīko sacīja, ka H&M veikala piedāvājumā būs plašs jaunāko un modernāko apģērbu klāsts par pieejamām cenām, neliekot pircējiem izvēlēties starp kvalitāti, dizainu un stilu.

Jau ziņots, ka H&M daudzstāvu veikalu izveidei Rīgas tirdzniecības centros «Alfa» un «Galerija Centrs» plānots investēt aptuveni piecus miljonus eiro (3,5 miljonus latu).

H&M nodibinājusi Latvijas meitasuzņēmumu, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas «Lursoft» informācija.

Uzņēmuma nosaukums būs SIA «H&M Hennes&Mauritz». Tā daļas pilnībā pieder Zviedrijas H&M.

SVINĪGĀS ATKLĀŠANAS FOTOGALERIJU APSKATI ŠEIT.

Komentāri (49)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu