Alpu drāma: Policijai beidzot ir kāds pavediens (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Alpu drāmas lietā parādījies kāds pavediens - policija meklē melnu «Mitsubishi Pajero» ar Lielbritānijas reģistrācijas numuriem, ziņo britu mediji.

Piektdien kļuva zināms, ka septiņus gadus vecā Zainaba, kura izdzīvoja slaktiņā, atgriezusies Lielbritānijā.

Tāpat zināms, ka policija saistībā ar baiso noziegumu meklē melnu «Mitsubishi» markas automašīnu, kas todien redzēta Ansī ezera apkaimē, kur notika noziegums.

«Tas ir ļoti nozīmīgi, ka mēs uzzinājām par šo automašīnu,» sacījis izmeklēšanai pietuvināts avots. Tiek vēstīts, ka automašīnas vadītājs tajā dienā izskatījies nervozs.

Britu mediji vēsta, ka septiņus gadus vecā Zainaba bija gatava doties uz Lielbritāniju, kur viņa uzturēsies slepenā vietā pie Londonas.

Meitenīte pēc notikušā atceras visai maz, taču «kādu informāciju» Francijas izmeklētājiem izdevies iegūt. Ar viņu grasās runāt arī britu policisti.

Tikmēr četrus gadus vecā Zeena, kura izdzīvoja, slēpjoties zem mātes līķa, par liktenīgo dienu neko nav varējusi pastāstīt.

Likumsargiem ir bažas, ka nozieguma pastrādātājs vēlēsies izdzīvojušajām meitenēm nodarīt pāri, tāpēc viņas joprojām tiks rūpīgi apsargātas.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu