Alpu drāmā izdzīvojusī redzēja «vienu slikto puisi» (18)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Slaktiņā Francijas Alpos izdzīvojusī meitene Zainaba al Hilli pēc atmošanās no komas paziņojusi, ka redzējusi tikai «vienu slikto puisi», piektdien atklājis kāds šajā lietā informēts avots.

Jau vēstīts, ka 6.septembrī apšaudē Francijas Alpu tūristu iecienītā rajonā tika nogalināts Irākā dzimušais 50 gadus vecais Londonas apkaimes iedzīvotājs Saads al Hilli, viņa sieva un sievasmāte, kā arī kāds vietējais riteņbraucējs.

Uzbrukumā izdzīvoja divas meitenes - nogalinātā pāra meitas.

Septiņus gadus vecā Zainaba uzbrukumā guva nopietnus savainojumus un tikai nesen atmodās no mākslīgi izraisītas komas, kas palīdzēja viņai atveseļoties.

Zainaba devusies uz Lielbritāniju, kur dzīvoja viņas ģimene.

Viņas četrus gadus vecā māsa apšaudē netika ievainota, bet pavadīja astoņas stundas, slēpjoties zem nogalinātās mātes brunčiem uz automašīnas aizmugurējā sēdekļa, līdz policija viņu atrada.

Sākotnēji izskanēja vairākas versijas par notikušā apstākļiem. Tika minēts, ka šaušana varētu būt izraisījusies bruņotas laupīšanas, narkotiku darījuma vai ģimenes strīda gaitā.

Bet pagājušo piektdien prokuratūras pārstāvji apliecināja - Francijas policija sākusi izmeklēt versiju, ka slepkavību izraisījis brāļu strīds par naudu.

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu