Pēkšņs pavērsiens Alpu slaktiņa lietā; policija nāk klajā ar negaidītu paziņojumu (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Alpu slaktiņa organizētāju īstais mērķis, iespējams, bija franču izcelsmes riteņbraucējs, nevis britu ģimene, apgalvo Francijas policija.

Izmeklētāji ar šādu paziņojumu nākuši klajā pēc kodolindustrijā strādājošā Silvēna Moljēra slepenajām bērēm. 45 gadus vecā vīrieša ģimene vēlējās, lai viņš tiktu kremēts, taču šīs vēlmes netika ņemtas vērā. Iespējams tādēļ, ka eksperti vēl vēlas veikt Moljēra mirstīgo atlieku ekspertīzes. Ja tās tiktu kremētas, tas vairs nebūtu iespējams.

Francijas izmeklētāji tagad nākuši klajā ar paziņojumu, ka Moljērs, iespējams, dzīvojis dubultu dzīvi un tieši viņš bijis uzbrukuma mērķis.

Līdz šim tika uzskatīts, ka Moljērs nogalināts, jo viņš bijis uzbrukuma aculiecinieks.

Moljērs strādāja cirkonija metālapstrādē. Viņš dzīvoja netālu no vietas, kur notika slaktiņš.

Moljēram bija divi bērni no iepriekšējās laulības, bet viņa pašreizējā sieva- farmaceite Moljēram bērnu laida pasaulē jūnijā. Moljērs bija paternitātes atvaļinājumā, viņš brīvajā laikā ar riteni braukāja pa tuvējo apkārtni.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu