«Krājbankas» automātus varēs nopirkt par 33 500 latiem (15)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo

Šomēnes tiks izsolīti 162 demontēti likvidējamās AS «Latvijas Krājbankas» bankomāti.

Bankomāti tiks pārdoti kā lietu kopība, un to sākumcena - 335 000 latu. Demontēto bankomātu lietu kopības augstākā izsolē nosolītā cena būs apliekama ar pievienotās vērtības nodokli, liecina paziņojums oficiālajā laikrakstā «Latvijas Vēstnesis».

Izsole notiks 28.septembrī plkst.12.40 Rīgā, Jāņa Daliņa ielā 15. Pretendentiem līdz izsoles dienai jāieskaita likvidējamās «Latvijas Krājbankas» AS «Citadele banka» norēķinu kontā kustamās mantas lietu kopības pirkuma nodrošinājums 10% apmērā no novērtējuma - 33 500 lati.

Izsoli rīko bankas administratora «KPMG Baltics» pilnvarotais sertificētais administrators Jānis Ozoliņš.

Jau ziņots, ka Rīgas apgabaltiesa 8.maijā nolēma sākt «Latvijas Krājbankas» bankrotu. Lēmums nav pārsūdzams. Bankrotu lūdza sākt «Latvijas Krājbankas» administrators - revīzijas kompānija «KPMG Baltics», kas secināja, ka neviens no četriem saņemtajiem bankas sanācijas priekšlikumiem nav praktiski realizējams. Arī Finanšu un kapitāla tirgus komisija apstiprināja bankrota procedūru kā bankas maksātnespējas risinājumu.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu