Foto: Agilera un Džolija cīnās dažādās svara kategrijās (52)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Jau kādu laiku Kristinas Agileras apveidi ir daudz formīgāki kā karjeras sākumposmā. Ja sākotnēji liela daļa fanu bija nepatīkami pārsteigti, jo domāja, ka dziedātāja «palaidusies» slaidās formas  uzturēšanā, tad vēlāk viņiem nācās pierast. Pati dziedātāja paziņoja, ka viņa un viņas mīļotais ir sajūsmā par jauniegūtajiem apaļumiem un tievēt viņa nemaz nedomā. 

Nesen Agilera manīta uz «ALMA» balvu ceremonijas sarkanā paklāja. Viņa bija tērpusies melnā «Michael Kors» zīmola kleitā. Pozējot fotogrāfiem, Agilera labprāt izcēla apjomīgo sēžamvietu.

Tādu pašu kleitu vilkt bija izvēlējusies Andželina Džolija Producentu ģildes pasākumā šī gada sākumā. Džolija melni mežģīņotajā kleitā saņēma balvu par savu filmu «In The Land of Blood and Honey».

Interesanti, ka varam salīdzināt tieši šīs divas slavenības «Michael Kors» tērpā, jo kamēr citi pārmet Agilerai liekus kilogramus, daudzi uzskata, ka Džolija ir slimīgi kārna.

Komentāri (52)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu