Gvineta Paltrova nenožēlo, ka upurēja karjeru ģimenes dēļ (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reuters/Scanpix

«Oskara» balvas ieguvēja Gvineta Paltrova gatava atteikties no galvenajām lomām, lai būtu laba sieva un māte. Kopš filmas «Shakespeare In Love» («Iemīlējies Šekspīrs») zvaigzne 2004.gadā kļuva par māti, viņa retāk atveidoja galvenās varones, to vietā izvēloties mazākas lomas filmā «Contagion» («Infekcija»), franšīzē «Iron Man» («Dzelzs vīrs») un citās. 

Intervijā žurnālam «InStyle» aktrise atzina, ka pieņēmusi lēmumu ārpus mājām pavadīt tik maz laika, cik vien iespējams. Viņa atteicās no saspringtā kinozvaigznes grafika, lai būtu laba sieva grupas «Coldplay» solistam Krisam Mārtinam un laba māte pāra diviem bērniem.

«Kad es uzsāku aktrises karjeru, es apzinājos savu iekšējo mākslinieci, taču pēc kāda laika vairs nesapratu, kāpēc tēloju,» viņa teica. «Es neesmu tēlojusi galvenajā lomā, kopš meitas Eplas gaidībām. Es vairs nevaru tik ilgi nebūt mājās.Es meklēju interesantas, taču nelielas lomas, ko varu tēlot aptuveni reizi gadā, jo vairāk vienkārši nespēju. Dažas sievietes var tā dzīvot, un tas ir fantastiski, taču es nespēju. Esot sievai un mātei, jāizdara izvēle, vai ne? Nevar gribēt visu uzreiz.»

Tomēr Paltrova jau drīz varētu atgriezties uz kinoekrāniem kā galvenās lomas tēlotāja. Kā ziņo ārvalstu mediji, aktrise pretendē uz galveno lomu populārās Ņujorkas šefpavāres Gabrielas Hamiltones memuāru «Blood, Bones & Butter» ekranizācijā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu