Parīzē tiks atklāts jaunais «Dacia Sandero» un «Logan» (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Astoņus gadus pēc Logan, kas vēl joprojām tiek uzskatīts par zīmola renesanses simbolu, atklāšanas «Dacia» ir gatava noņemt noslēpumainības plīvuru no jaunā «Logan» un «Sandero» 2012.gada Parīzes auto izstādes ietvaros.

Abie jaunie «Dacia» modeļie iezīmē jaunas, vēl pašpārliecinātākas dizaina ēras sākumu. Jaunā dizaina stūrakmens joprojām paliek kvalitāte un galvenais izturība. Harmoniskās priekšējās daļas līnijas raksturo abus modeļus, un tās izceļ «Dacia» logo, kas atrodas priekšējās restes centrā. Modeļu priekšpuses dizainu vēl ekspresīvāku padara plašie lukturi un priekšējā reste.

Skatoties no malas, harmoniskie virsbūves paneļu izmēri apvienojumā ar spīdīgajām apdares virsmām rada robustuma iespaidu. Izvirzītākās riteņu arkas un sānu malas ir jaunā dizaina iezīmes visam modeļu klāstam.

Abi jaunie modeļi aprīkoti ar tumšu ogles krāsas vai divu toņu labāka aprīkojuma un modernāku mērinstrumentu paneli (atkarībā no modeļa un versijas), kas sevī ietver hromētas mērinstrumentu apdares un īpaši funkcionālas jaunākās paaudzes kontroles sistēmas.

Gaisa lūku apdarei, logo uz stūres un ātrumpārslēga galviņai izvēlēta hromēta apdare (atkarībā no aprīkojuma līmeņa), savukārt centrālās daļas apakšā atrodas krāsains dekors (atkarībā no nobeiguma), kas lieliski harmonizē ar durvju rokturiem un stūres dekoratīvajiem elementiem.

Īpaša uzmanība veltīta arī kvalitatīva iespaida radīšanai, izvēloties kvalitatīvākos salona apdares materiālus.

Lai iegūtu zīmola klientu uzticību, «Dacia» automašīnas veidotas tā, lai tās būtu uzticamas ilgtermiņā. Tāpat kā cietiem uzņēmuma modeļiem, arī jaunais «Logan» un jaunais «Sandero» tiks piedāvāts ar trīs gadu vai 100 000 kilometru nobraukuma garantiju.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu